Tre tips til et magisk uterom

Tre tips til et magisk uterom

IMG_7882

Har du ikke lyst til å pusse opp uterommet etter denne helgen? Jeg har i alle fall ryddet og gjort klart det meste og i dag var det jo nesten påskevær på uteplassen! Da passer det vel godt med litt inspirasjon til hvordan du kan gjøre uteplassen så fin som mulig til sommeren? Vi har både veranda og uteplass/hage som jeg bruker mye hver sesong, så for meg handler det både om å ha det innbydende, hyggelig og ikke minst praktisk med en toåring som skal leke med alt mulig som står fremme.

IMG_7881b

Da jeg var på tur til Stocholm for litt over en uke siden fikk vi en snikktitt på vårens uterom og trender hos Ellos Home og jeg må bare si at jeg kom hjem kjempeinspirert! Kolleksjonen for våren er inspirert av Cuba sin fargerike palett og deilige farger som rosa, mint, turkist, grønt og blått gjør det hele lekkert og sofistikert. Selv falt jeg helt for de mint- og sjøgrønne detaljene. Grønt og rosa har jeg allerede litt dilla på, så dette sammen gjør det helt klart enda bedre.

IMG_7878

I kolleksjonen finner du alt fra dekktøy, duker, puter, potteskjulere, møbler, bord og stoler til lanterner. Ellos satser stort på lin og silke, og all bomull er økologisk produsert. Selv synes jeg det kan være litt utfordrende å finne den rette stilen, men fikk et par tips av sjefsdesigner for Ellos Home, Ulrika Sjövall.

– Nå er det slik at vi bryr oss like mye som uteplassen, som inne. Den enkleste måten å få et fint uterom på, er å tilsette litt personlige ting og farger. Spesielt puter er en lett måte å få inn farger på, enten det er ute eller inne. Tepper er en annen viktig detalj vi ofte glemmer, men som kan gjøre mye for totalinntrykket.

IMG_7875b

– Et annet tips er å dekorere med grønne planter! Masse flotte planter i lekre potteskjulere gjør umiddelbart mye for hele uteplassen, enten det er en liten balkong eller en stor veranda.

IMG_7872-1

Håper dere ble inspirert til å sette i gang med uterommet! Jeg ble superinspirert til å sette i gang med både inne og uteprosjekter som har vært på hold altfor lenge. Gleder meg til å vise dere vårt når det blir litt varmere. Ha en fortsatt nydelig søndag i solen!

IMG_7879

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *