Tre tips for glød med foundation

Tre tips for glød med foundation

Du skifter vel gensere nå på høst og vinteren, kanskje til ull? Huden i ansiktet trenger også et skifte nå, akkurat som genserskifte. Ellers kan huden fort bli grå og gusten.

Noe av det jeg får mest spørsmål om er hverdagsmakeup og foundation. I permisjonen er har jeg dager hvor jeg totalt blaffen og andre hvor jeg pynter meg litt mer og sminker meg. Skal jeg bare ut å trille, så blir det med hudkrem. Men foundation, maskara, rouge og lipgloss, er det enkleste for å få liv i ansiktet og føle seg fresh.

Det å finne den perfekte foundation er litt av en kunst, det skal litt til å finne den perfekte matchen for din hudtone. Men når du finner den, så blir jo alt så mye enklere! Jeg bruker mellom 5-10 minutter på å sminke meg på morgenen, det er alt jeg får med to små. Men skal jeg på middag eller noe annet, er jeg ofte heldig å få holde på alene en liten halvtime.

BABOR har mange gode foundations, men jeg liker best BABOR Age Id Serum Foundation og BABOR Age Id Deluxe Foundation. Begge gir veldig naturlig resultat og smelter godt inn i huden. Babor har en veldig god BB Cream, men denne bruker jeg mest om sommeren. Akkurat som årstidene skifter, så har huden ulike behov på høst og vinter enn på sommeren.

babor14

Babor Age Id Deluxe Foundation er en fuktighetsgivende foundation med antiage-egenskaper. Den har høy dekkevne og er glødgivende. Passer godt til deg som har tørr og moden hud.

BABOR Age Id Serum Foundation er en fløyelsmyk foundation med antiage-ingredienser. Den gir en naturlig finish med glød. Passer alle hudtyper, men også tørr & dehydrert hud.

Babor Age Id Mattifying Foundation er en lett foundation med antiage-ingredienser for normal til fet hud. Matt finish med naturlig glød. Dette er for de som ønsker en matt effekt av foundation.

Babor Essential Care BB Cream er en fuktighetsgivende lett farget BB-cream med filter SPF20. Utjevende og glødgivende. Dekker lett, så denne synes jeg passer best om sommeren eller til deg som kun ønsker veldig naturlig look.

babor13

Felles for alle Babor foundation er at de er pleiende og flere har gode anti-age komponenter. Noe jeg personlig synes er viktig. Huden min trenger helt klart mer pleie og fukt nå etter at jeg er oppe i 40-årene enn tidligere.

babor12

Tre tips:

PREPP: Det viktigste du gjør for huden din er faktisk det du gjør FØR du tar på foundation. Prepper du huden så får du mye mer glød og jevnere resultat. Jeg bruker ofte serum og hudkrem eller en ampull om jeg skal noe spesielt. Sørg for at huden har mye fukt, da sitter foundation mye bedre.

PÅFØRING: Har jeg dårlig tid, så bruker jeg hendene og smører inn. Har jeg litt mer tid, så bruker jeg en Beauty Blender. Den gir et mer naturlig resultat og sørger for at du får jobbet foundation godt inn i huden og får fine overganger mellom ansikt og hals.

FINISHING: Jeg bruker veldig sjelden pudder, noen ganger kan jeg bare dra over med pudderkosten på nese og panne om jeg synes det skinner for mye. Ellers bruker jeg bare litt kremrouge i kinnene og voila, så er jeg klar!

I videoen på IGTV kan du se hvordan jeg legger hverdagsmakeupen min.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.