Tre sommerfavoritter

Silje Pedersen, juni 11, 2017 9:35 am //

IMG_2409b

Annonse

Dette sommerværet! Jeg er sikkert ikke den eneste som står å klør meg i hodet på morgenen og lurer på hva man skal ta på seg? Det å sjekke værmeldingen hjelper heller ikke stort. Men da er det godt å vite at man har noen plagg man alltid kan stole på i sommergarderoben.

IMG_2401b

Skjortekjolen + striper hører sommeren til og denne er så fin! Jeg fant den på en stylingrunde hos KappAhl og har fått så mye skryt for den allerede. Du kan knyte i livet, foran eller bak og dette er en slik kjole som passer ulike kroppsfasonger. Den er fra kolleksjonen Hampton Republic 27 og er akkurat passe elegant og preppy i stilen.

IMG_2402b

Du finner også en lignende topp HER om kjole ikke er din greie. Vel så fin i blått og hvitt.

IMG_2363bk

Gingham! Har lett og lett etter både topp og skjørt i rutete mønster, sommerens rutete trend. De søte peplumermene gjør toppen litt mer pyntet, om du skal bruke den på jobben i sommer. Til hverdags kan du style den med et hvitt denimskjørt eller jeans. Ruter på ruter er også kult om du vil ta trenden et hakk lenger.

IMG_2368kb_edited-1b

Det er noe med blått og hvitt som setter sommerstilen, selv om det bøtter ned utenfor vinduet. Akkurat nå er denne på tilbud, du finner den HER. Et hvitt denimskjørt føler jeg er en veldig bra basis til sommergarderoben, selv med lite barn i hus. Chic og delikat, du kan dresse et hvitt skjørt opp og ned med hæler eller sneakers.

IMG_2366kb

Jeg har plukket ut enda flere favoritter på KappAhl bare å gå inn å titte. Ha en fortsatt fin dag!

IMG_2413kb