Tre små steg

Tre små steg

IMG_3642

I dag var dagen! Ella Victoria tok sine tre første små steg. Et stort øyeblikk for mamma og pappa. Kanskje spesielt for mamma, som så henne selvsikkert slippe taket i kommoden og gå tre stødige små skritt rett inn i armene mine. Ansiktsutrykket hennes var også helt fantastisk, hun smilte fra øre til øre og kom med et lite seiershyl. Ella Victoria har stått en god stund allerede og krabber sinnsykt kjapt, men jeg var ikke helt forberedt på at hun skulle gå helt ennå.

Tiden går så altfor fort. Tenk, om bare to uker er hun ett år gammel! Det må selvfølgelig feires og akkurat nå planlegges det på høyt nivå, gleder oss til å dele den dagen med både venner og familie.

Today our little sweatheart took her first steps. It was amazing watching her, she was so confident and gave a little victory scream at the end of her three first steps all alone. How time flies, feels like yesterday when she looked at me with her gorgeous eyes for the first time.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Tre små steg

  1. Så herlig! Barnas utvikling de første årene er så fantastisk, fra å være en nyfødt baby til i løpet av et år klare å stå og gå på egne ben. Så begynner de å løpe, og i noen år virker det som om det eneste tempoet er full fart! 🙂 Så kommer språket, og vips, plutselig planlegger man 18 års feiringen (true story). 😉 Tiden flyr, nyt!! Klem Camilla

    1. Hjelp! Ja, har inntrykk av at det går veldig fort, dette året bare fløy forbi:) Tipper det blir mye løping på mamma fremover, haha. Da blir det i alle fall litt trening:) Tusen takk! Klem fra Silje

  2. Ja, det er et stort øyeblikk når barna våre når store milepæler i livet. Så herlige små føtter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *