Tre masker som gir fukt til tørr hud

Tre masker som gir fukt til tørr hud

IMG_4778-1

På denne tiden av året trenger ofte huden en god fuktbombe. Forskjellen mellom inne og uteklima gjør huden vår tørr, glansløs og ofte litt grå. Da er det både deilig og bra med noen masker som gir tilbake fukt og glød. Et fast søndags eller mandagsritualet her hjemme, er å gjøre seg klar for en ny uke. Det å starte en ny uke på god fot, gjør ofte det lille ekstra for meg. Et bad, maske og ny neglelakk gjør ofte susen. I det siste har jeg testet ut tre nye masker som skal hjelpe på aldringsprosessen, gi glød og fukt.

IMG_4780-1

Den ultimate luksus kommer fra La Mer i form av Intensive Hydrating Mask. Denne masken lover sunn hud på 8 minutter. Du får en følelse av luksus når du legger den på og kjenner at huden virkelig får en oppfriskning med Miracle Broth, den helende energien fra sjøen. Fantastisk lukt, konsistens og du kjenner at huden får nytt liv. Alle La Mer produkter er jo ganske stive i pris, men til gjengjeld er de veldig gode og drøye i bruk. Mitt tips er å prøve i butikk, så du er sikker på at den er rett for deg.

IMG_4924

Reversive Anti-Age Mask fra Babor er en næringsgivende anti-aging maske som gir deg strålende hud over natten. Det å ligge med en maske over natten gir en deilig spafølelse og jeg synes jeg våkner utvhvilt med strammer hud og mer fukt. Masken skal bevare hudens elasitet, bremse ned hudens aldringsprosess og du skal få jevnere hudtone. Jeg synes huden oppleves jevnere og mindre grå. Den trekker rast inn i huden og du våkner opp med mer glødende hud. Har foreløpig ikke fått jevnere hudtone, men har kun brukt en et par ganger.

IMG_4775

Estée Lauder New Dimension Sculpt & Glow Mask. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men huden blir faktisk merkbart bedre på fem minutter. Lukten er veldig god og lett og du kjenner at huden har fått en liten fuktbombe etter bruk. Skal brukes 3 ganger i uken, men jeg har selv brukt den 2 da jeg synes 3 var i meste laget. Huden ble merkbart mer glødende og mindre tørr, og det er deilig med en maske som virker fort.

Alle disse tre produktene er relativt dyre, men også drøye i bruk. Husk at du ofte trenger mye mindre produkt enn du tror. Husk alltid også å rense godt og skrubb før du tar på maske. Ønsker dere en test av rimelige masker? La meg i så fall få vite det i kommentarfeltet.

God søndag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *