Tre gode grunner til å bruke primer

Tre gode grunner til å bruke primer

_mg_0838

Det er ekstremt mange som spør om tips til glødende og glatt hud. Et av mine absolutt beste triks er en ansiktsprimer som gjør huden klar for makeup og sørger for jevnere makeup og hudtone. En god primer prepper huden din for makeup og forlenger sminkeresultatet. Skal du ut på fest eller julebord i helgen, så bruk en primer før du går ut. Du vil garantert se forskjell på partylooken!

Det finnes utallige varianter på markedet, men jeg har testet mange og har en klar favoritt.

_mg_0834

Giorgio Armani har to gode varianter som virker litt forskjellig. Maestro UV Skin Defense Primer forbredrer glatthet, har en lett tekstur og gjør at foundation sitter bedre. Den er god, men jeg synes UV Master Primer er hakket bedre. UV Master Primer har nemlig en farge som gir en herlig lysgivende effekt. Primeren holder makeupen på plass og er med å korrigere røde og flammende partier i huden. Du får en veldig fin glød og lys i ansiktet, og jeg ser stor forskjell når jeg ikke har denne på. Begge to har UV filter som beskytter mot solens skadelige stråler.

Er det nødvendig med primer, tenker du kanskje nå? Tenk på det som en grunning før du skal male. Du prepper rett og slett huden for foundation, akkurat som grunningen sørger for glatt overflate når du tar i bruk malerkosten. Og det ønsker vi vel? God helg når den kommer!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Tre gode grunner til å bruke primer

  1. Takk for tipset 🙂 Synes det er vanskelig med primer, det loves så mye, og jeg blir like skuffet hver gang. Har like mye ujevn hud og porer etter at jeg har tatt på. Men vil gjerne gi denne en sjanse. Ser dem finnes i 3 farger. Hvem bruker du? Har lys hud med røde partier.

    1. Hei Ranveig, UV Master Primer har kun en farge og det er den primeren jeg anbefalte. Men jeg synes du skal gå til Steen & Strøm eller et annet parfymeri der du bor og prøve noeb primere på huden. Ikke på hånden, men i ansiktet, så du ser fargen:) Ha en fortsatt fin helg!

      1. Ok 🙂 Jeg går inn på Kicks.no og søker opp Giorgio Armani UV Master primer, kommer det opp 3 fargevalg. Men jeg får ta en tur i butikken å sjekke ut. 😀

        1. Så rart, ser det nå. Var helt sikker på at det var en farge. Men min må være beige eller pink, selv om det ikke står noe. Men du bør uansett prøve på huden:) Ha en nydelig søndag! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *