Topp fire fra i går

Silje Pedersen, august 15, 2018 8:11 pm //

josephpessar_0001b

Vi er allerede på dag 2 av Oslo Runway og siden det går i hesblesende fart, så tenkte jeg å lage en liten oppsumering på mine favoritter så langt.

  1. Min favorittvisning i går må bli ByTimo på Oslo Ladegård. Fantastiske omgivelser og beste selskapet på første rad med Kathrine Sørland. Bytimo har funnet oppskriften på vakre kjoler som de fleste vil ha og holder seg til dette. Kolleksjonen «Gardens» passet perfekt inn i omgivelsene. En herlig opplevelse!

josephpessar_0028

2. Veskemerket Cala & Jada bød på en spennende presentasjon på toppen av Oslo i vannspeilet. Veskene hadde både duse og sterke farger, lenker og stropper. «Alle» snakket om denne presentasjonen som et av høydepunktene. En kul visuell opplevelse.

josephpessar_0022

3. Epilogue av Eva Emanuelsen var uten tvil den aller beste på kåpefronten. Sjelden har jeg sett så mange klassiske og kule kåper på en catwalk. Epilogue har tatt steget opp og blir enda mer spennende å følge med på videre. Klærne var kassik med en tvist som brede belter, skreddersydd og mørke farger. En garderobe for den moderne businesskvinnen.

josephpessar_0005

4. Cathrine Hammel. Hammel hadde fått æren av å åpne Oslo Runway og satte virkelig standarden for de andre. Presentasjonen eller showcasen var virkelig innovativ og spennende i forhold til mange av de andre klassiske motevisningene. Her var det forskjellige «scener » hentet ut fra hverdagslivet som stod i fokus mens publikum fikk være flue på veggen. Et par som kranglet, en kvinne som tok et bad og tre jenter som slappet av. Alle selvsagt iført Hammel sin karakteristiske tyll og feminine verden.

IMG_3456

Foto: Joseph Pessar 

(Det siste bildet er tatt med min mobil)