To smarte triks for et våkent blikk

To smarte triks for et våkent blikk

IMG_3402b

Når jeg har vært å tatt vippeløft (LVL) og brynsløft er det veldig mange som lurer på om jeg “har gjort noe” og ofte tror mange at det er Botox (det er det ikke). Noe av grunnen til dette er at man får et utrolig løft i ansiktet av begge deler. Nettopp derfor unner jeg meg disse behandlingene med jevne mellomrom. IMG_0366b

Blikket ditt blir så mer åpent med LVL når du får bøy på vippene og med riktig brynsløft. Selv synes jeg man ser umiddelbar effekt. I tillegg er det veldig deilig når man skal til varmere strøk eller det er sommer og slippe å gå med maskara og makeup, men allikevel føle seg fresh. Min navnesøster Silje driver Brow Rehab som er de aller beste i byen på både bryn og vipper. Jeg har gått til Brow Rehab i flere år og er strålende fornøyd med resultatet. Nå har hun åpnet ny salong i Holbergsgate 30 og den er så lekker! Her føler man seg virkelig hjemme og jeg elsker det kule teppe og de rosa stolene.   IMG_035b7 Kanskje har du også lyst til å teste LVL og brynsløft? Jeg har fått lov å gi bort et gavekort til en av mine følgere. Du trenger kun å legge igjen din kommentar under om hvorfor akkurat du vil teste behandlingen. IMG_0362-1b

Les også: Derfor tar jeg aldri vippeekstensions igjen

Ønsker deg en fortsatt fin helg! PS: Vinneren blir kontaktet på mail over påsken.

Silje Pedersen

22 thoughts on “To smarte triks for et våkent blikk

 1. Hei Silje,
  Jeg vil veldig gjerne teste LVL og brynsløft !
  Hurra for alt som åpner opp blikket og løfter frem er våkent uttrykk 🙂
  Er usikker på om behandlingen tilbys her jeg bor, så en tur til Oslo tar jeg gjerne for å en friskere look til våren 😉

 2. Hei Silje !
  Å vippe løf har jeg tenkt på veldig lange men hadde aldri hørt om at bryn løft også finnes.Det ser helt fantastisk ut😍.har et små barn og det blir deilig hvis jeg får gjort noe for meg selv.Vil gjerne ha denne sjansen og hvis det funker så har jeg stor venne gruppa så jeg kan nytte det mine venninner også.

 3. Hei Silje!
  Skulle gjerne prøvd vippe og øyebrynsløft. Med to små gutter føler jeg meg mye sliten og har litt følelsen av at ansiktet løsner eller er slapt… Bruker liten tid i speilet om dagen før å si det sånn. Dette hadde vært perfekt. Har lenge tenkt at jeg må investere mer i metime. Er flink når det kommer til garderobefornyelse, men ansikt får lite oppmerksomhet. Dette hadde vært et flott kick🌞💖
  God påske, Silje🐣🐣🐣

 4. Hei Silje,
  Jeg ønsker meg brynsløft og lvl. Jeg skal snart tilbake på jobb etter å ha vært i permisjon med minstejenta, og da hadde det vært fint å med noe som gir et mer våkent uttrykk og en fresh look (goodbye ‘sliten mamma stil’..). Ellers ønsker jeg deg og dine en god påske!

 5. Jeg skriver på bacheloren min nå i påsken, så jeg trenger desperat å se litt mer våken ut, haha! 😀

  God påske!

 6. Jeg tester gjerne vippe og brynsløft! Helt enig i at vippeextenstions ikke er noe for meg. God påske!

 7. Hei
  Jeg har veldig lyst å prøve, for har veldig korte vipper 🙈, så håper å vinne et gavekort 😃🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  Hilsen Victoria

 8. Det kunne jeg virkelig ønske meg! Med travle dager med to små jenter kan man trenge litt magic 🙂

 9. Skikkelig fin er du! Sikkert en god følelse å kjenne seg litt fresh 😊 Har veldig lyst å prøve vippeløft! Jeg har veldig skjøre vipper, har prøvd extentions én gang men vippene falt av etter bare 3 dager. Jeg har også prøvd vippeserum, men det hadde virkelig null effekt. Har i tillegg veldig rette vipper og vippetanga når ikke de små vippene helt i ytterkant. Så som du sikkert skjønner så hadde det vært kjempespennende å se om LVL kan gjøre susen 😊 Og brynsløft på en veldig stolt tobarnsmamma, men som ikke akkurat får 8 timers skjønnhetssøvn hver natt hadde ikke vært feil dét heller 😘
  God påske 💛

 10. Vippeløft (LVL) og brynsløft har jeg fundert på å ta, men er usikker på effekten og ikke tatt meg råd til å teste. Hadde vært utrolig gøy å få teste det ut, spesielt hos de beste i byen 😉

 11. hei! jeg vil gjerne teste denne behandlingen. Pleier å farge vippene av og til med vippe- og brynsløft har jeg aldri testet. Er som deg og skeptisk til vippeekstensions, men vippe- og brynsløft høres trygt ut. Ønsker deg en riktig fin påske 🙂

 12. Hockeysesongen er snart over for mine 2 sønner og det betyr at jeg plutselig har tid til meg selv igjen. Jeg klarer fint å bruke litt av den tiden til LVL og brynsløft 😉

 13. Ååå. Her krysser jeg fingrene altså! Har vært flere steder i Oslo for å få fine bryn, men jeg er aldri helt fornøyd… Så dette høres strålende ut! Ønsker deg fine dager i Mogan – ser deilig ut! 🙂

 14. Som voksen småbarnsmor hadde det vært flott med et lite “løft” for å se litt mer våken og opplagt ut 🙂

 15. Vil gjerne teste har hatt en dårlig erfaring med påsatte vipper. Alle vippene falt av i etterkant, ingen morsom opplevelse. Hadde vært fint å se om dette vil fungere😊god påske Silje.

 16. Det hadde vært så hyggelig å vinne dette gavekortet. Mistet nesten alle vippene etter et vippeserumsforsøk tidligere i år. Noe jeg angrer veldig på at jeg prøvde. Vippene mine har vokst litt ut igjen, men er ikke de samme som før, så hadde vært så utrolig fint å prøve vippebøy på dem. Trenger også å fikse brynene, de vokser i alle retninger.
  Ha en fin påske Silje, og kos deg på Gran Canaria 😊🌸

 17. Hei😊 jeg ønsker veldig LVL og brynsløft🤗🌸 jeg er ei dame på 41 år og har to fine barn. Når jeg ser meg selv i speilet med bryn til alle kanter og gråe hår som vokser som ugress så føler jeg meg langt ifra fresh. Ønsker deg en god påske🐥🐣🌞

 18. Jeg vil veldig gjerne teste vippe- og brynsløft 🤞 Trenger noe for å freshe opp mamma-looken ☺️ Ønsker deg fine feriedager ☀️

 19. Jeg har aldri testet dette, men har så lyst. Jeg har vært litt skeptisk, for ikke alle er like flinke- og det er såpass kostbart at jeg ikke har tatt meg råd til å teste det ut.
  Du ser jo råflott ut, så et gavekort hos disse ville jeg blitt kjempeglad for 🙂
  Da hadde det endelig blitt litt «metime» her i gården 🙂

 20. Et løft til ansiktet hadde vært helt fantastisk – føler alderen tynger etterhvert og drar alt nedover, så dette hadde vært noe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *