To minutter med Whitney Port

To minutter med Whitney Port

I forrige uke var et utallig pressekorps og samtlige norske bloggere samlet for å møte The City-stjernen Whitney Port da hun lanserte sin kolleksjon i samarbeid med Bik Bok. Jeg var ikke på selve butikklanseringen, men hørte det var ekstremt lange køer av jenter som ville møte den amerikanske trendsetteren. Port var sliten, men tok seg god tid til å svare alle journalister og bloggere. Jeg må innrømme at kolleksjonen ikke var helt etter min smak, men så er jeg heller ikke i målgruppen. Forøvrig synes jeg ofte Port har en kul hverdagsstil som kan være inspirerende.

Hva er dine beste stiltips?

– Det jeg synes er viktigst, er å ha god selvtillit. Om du har god selvtillit og er fornøyd med stilen din, så skinner det garantert igjennom. Et antrekk kan være supertrendy, men du ikke liker det selv eller føler deg fornøyd med hvordan det ser ut på deg, så er det bare å droppe det.

– Trender kommer og går, og det er absolutt ikke nødvendig å følge alle. Det handler mer om å finne de tingene du er fornøyd med og bruke det som passer deg best.

Din favoritt fra kolleksjonen?

– Jeg har flere favoritter, men liker spesielt de buksene jeg har på meg i dag. De får meg i godt humør, og det synes jeg er det mote handler om. Det trenger ikke alltid å være så seriøst.

Les mer om Whitney her!

Antrekk: Whitneys bukse er fra Whitney Port for Bik Bok. Mitt antrekk: Genser fra Banana Republic, bukse fra Zara og sko fra Din Sko.

Silje Pedersen

One thought on “To minutter med Whitney Port

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *