To masker som booster fukt og glød

To masker som booster fukt og glød

09-07-2018-21-02-57

Etter lange dager på stranden i sommervarmen, er det lett å føle seg litt som en inntørket rosin. Selv om jeg ikke lenger “soler” meg og bruker høy faktor, så er jeg jo i solen med datteren min. Når dagen er omme, er det lett å føle seg veldig tørr, spesielt i ansiktet.

Et lite tips er å ta seg litt velfortjent egenpleie og tid på kvelden og legge en fuktbombe av en maske. Jeg har testet to stykker fra Babor, Skinovage Balancing Bio-Cellulose maske og Skinovage Calming Bio-Cellulose maske. Den første er for kombinert hud som mangler fuktighet, mens den andre for sensitiv hud. Begge to gir veldig mye fukt og det trengs spesielt i sommervarmen.

Processed with VSCO with s2 preset

EpigenTech Power Peptide som er en nøkkelingrendiens i nye SKINOVAGE, hindrer epigenetisk aldring ved å forlenge cellens mulighet til transport av informasjon som er ansvarlig for å opprettholde en ungdommelig funksjon i huden. Dette betyr at hudcellene jobber «som ungdom» lenger. Sterkere celler fremmer hudhelse og en ungdommelig glød. Det kan vi like!

Har du sensitiv hud? Hud kan være genetisk sensitiv, eller den kan bli sensitiv som et resultat av miljøet rundt oss eller vår livsstil. SKINOVAGE CALMING roer huden, booster dens motstandsdyktighet og reduserer hudens hypersensitivitet og rødhet. Siden disse produktene er laget for sensitiv hud inneholder de heller ingen fargestoffer.

SKINOVAGE BALANCING fra Babor er en gruppe produkter laget til den kombinerte huden. Når huden er gusten med tørre parter, og samtidig har blanke områder med store porer, stiller det høye krav til hudpleieproduktene.

Processed with VSCO with s2 preset

SKINOVAGE CALMING BIO-CELLULOSE MASK

Denne bio-cellulose masken med pullulan og hyaluronsyre gir intens fuktighet og roer huden kraftig. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform.

SKINOVAGE BALANCING BIO-CELLULOSE MASK

Denne masken er spesielt laget for kombinert hud som mangler fuktighet. Samme her, Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Begge maskene bør virke i 15-20 minutter. Slå på din favoritt Netflix-serie og legg manikyr mens du er i gang. Da snakker vi maks egenpleie og tid!

Jeg har testet begge maskene og er like fornøyd. Siden jeg har en slags kombinasjonshud med litt fett og mye tørt, kan jeg fint bruke begge, men om jeg var mest opptatt av fukt hadde jeg gått for Skinovage Calming Bio-Cellulose mask.

Maskene er kjølende og føles veldig behagelig på huden. De kommer i en pakke med fem stykker, alle i separate pakker, så du lett kan ta med deg et par på sommerferien uten å styre med en stor krukke eller flaske i toaletmappen.

Processed with VSCO with s2 preset

Husk å alltid peele litt før du tar maske eller rens veldig godt! Jeg vet mange slurver med rens og peeling og det er ofte da kvisene kommer. Peeler du, så får du maksimalt ut av maskene og de trekker veldig godt inn i huden.

Når du legger masken så ta det som blir av overflødig produkt og legg det nedover halsen. Vi har en lei tendes til å glemme halsen og det kan lette synes. Ikke vask av produkt etter at du fjerner masken, men smør inn det overflødige.

Når du tar av masken vil du virkelig føle forskjell, huden har fått en fuktbombe og stråler av fukt og glød! Det er veldig deilig å legge seg etterpå da maskene gir en beroligende effekt på huden.

IMG_8383-1

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *