Tips til nyttårsantrekket

Tips til nyttårsantrekket

Juvelfarger, paljetter og statementsmykker. Det meste er lov til årets siste fest! I formiddag var jeg på TV2 Nyhetskanalen for å prate om nyttårsantrekket, kjoler, smykker, sko og vesker. På bordet ser dere et lite utvalg, men om dere skal ut på shopping før i morgen, så er det ekstremt mye bra å finne på salget. Orker du derimot ikke å løpe rundt etter noe nytt, har du garantert noe i garderoben som kan brukes. “Den lille sorte” kan bli som ny med et fargerikt belte eller en paljettveske og store smykker. Er det noe jeg absolutt har en del av i garderoben, så er det kjoler. For meg står det mellom den lille hvite, fuksia eller rødt på årets siste fest. Røde lepper og festfine negler gjør antrekket komplett.

Fra venstre: Tversover fra H&M, strømper fra Oroblu, paljettveske fra Zara, sølvclutch fra H&M, sko fra Bik Bok (på salg nå), punktvipper, rosa øredobber fra Bik Bok, svart armbånd og stort kjede fra H&M, leppestift fra YSL, neglelakk i fargen Brown Eyed Girl fra Deborah Lippmann, rosa og svart kjole og smokingjakke til herre fra H&M.

Silje Pedersen

One thought on “Tips til nyttårsantrekket

  1. Kjempe fine ting men de rosa skoene er forferdelige å gå i. Har de selv og kom heim i tårer fra byen så vondt jeg fikk framme i tærne, spessielt stortåen 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *