Tilbake til hverdagen

Silje Pedersen, juli 31, 2017 7:19 am // ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor fantastisk det har vært med ferie! Jeg har slått av mye, ladet batteriene og er klar for en veldig spennende høst! Jeg regner med at det ikke bare er meg som skal tilbake til jobben i dag? Jeg må innrømme at det er litt tungt den første dagen og derfor har jeg satt opp en litt enkel plan for meg selv til å komme a jour med alt som må gjøres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det er også ganske deilig å komme tilbake til rutiner igjen. Barnehage, jobb og trening. Det skjer mye spennende denne høsten og i dag skal jeg booke flybilletter til både jobb og moro. Gleder meg masse til å dele alt med dere etterhvert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å gjøre overgangen til hverdagen litt enklere, så har jeg alltid et par triks jeg starter med første dagen etter ferie:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Feriemusikk i dusjen og mens jeg sminker meg for å få opp tempo! Despacito får meg alltid i godt humør.
  2. Ferieparfymen på så langt det lar seg gjøre ut i august. Det får meg til å minnes alle de fine sommerstundene.
  3. La sommergarderoben flyte over i høsten. Jeg tar med blomstrende kjoler, stråvesker, skjørt og pumps eller åpne sko så langt det lar seg gjøre.
  4. Hold på feriehumøret! Husk at det fortsatt er sommer og mulighet til å dra på stranden etter jobb, ta et glass med gode venner eller nyte en god bok i solen på verandaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin mandag!

Antrekk:// Topp Billie & Me//Denim fra Ellos//Veske L´occitane//Klokke Gucci-Ambassadør//Pumps fra Zara//

Foto: Benedicthe Bjerke