Tid for deilig & varm strikk

Tid for deilig & varm strikk

Processed with VSCO with s2 preset Finnes det noe bedre enn varm og deilig strikk på høsten? Jeg elsker høsten, men er litt av en frysepinne, så sørger alltid for å ha et godt utvalg av strikk i garderoben. For meg går det i både farger og nøytrale garderobehelter, og jeg liker liker gjerne cardigans som genser. Ikke alle de genserne jeg har på meg her går an å få tak i, så jeg har linket noen alternativer under hvert bilde. Blått, metallisk og ballongermer? Yes, DETTE er en fest av en genser! Har selv bestilt med DENNE med fuskepelsermer. 50D31DE4-0C77-4D1E-A365-3DBA994077C7 Farger. Dere vet jeg elsker farger i garderoben og strikk er en enkel måte å få inn fargemiks på. Rosa høyhalset, gul eller LYSEBLÅ. IMG_4189b    Farger, mønster eller nøytralt? Jeg har funnet mange fine strikkegensere! 27-06-2018-17-38-44 Budsjettips i LYS ROSA, nesten helt lik den jeg har på meg her. IMG_3169 Fair Isles er et morsomt mønster som jeg selv digger. Denne genseren fra Moods of Norway ble borte i en opprydning (sikkert en annen som har glede av den nå), så jeg har sett etter en ny. Her en jeg liker fra Ellos. IMG_1209b Cream & nøytrale farger. Det fint å ha lyse farger i garderoben, de passer til det meste. DENNE er så fin, liker spesielt ribbestrikken og de kule ermene. Finnes også i svart. motesilje_fretex_161 Cardigan er et undervurdert plagg. Det passer til mye og kan lett bli enda finere med et belte i livet. Er det kaldt på kontoret, så har min løsning alltid vært å ha en fin cardigan hengende. DENNE kommer i burgunder, beige, blått og svart. Her er en i MØNSTERMIKS, vel så fin som den jeg har på bildet som er secondhand. Eller DENNE.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *