Ti ting jeg gleder meg til i mars

Ti ting jeg gleder meg til i mars

Processed with VSCO with q5 preset

I følge Martisor regnes 1.mars som den første vårdagen. Men våren har vel aldri synes lengre unna! Med grader på -10 og gjennomtrengbar isvind, så får jeg ikke akkurat vårstemning. Men da er det slik at du må skape følelsen selv. Her er noe av det jeg gleder meg mest til i mars måned!

1. Spaniatur! Helt øverst på listen står en etterlengtet ferie til varmere strøk. Turen er booket til påsken og vi gleder oss veldig. Den lille snuppa er i fyr og flamme og snakker stadig om å bade og leke i stranden.

2. Video og fotoshoot. På fredag skal jeg endelig i studio og lage masse nye saker til dere. Det gleder jeg meg ekstremt til. Denne uken har det blitt mange lange kvelder og mye planlegging, men jeg gleder meg så til å dele resultatet med dere.

3. Nye plagg til vårgarderoben. Jeg har allerede klikket meg hjem et par nye godbiter til garderoben som skal tas flittig i bruk på ferie. Vår og sommer i Norge er kort, så jeg kjøper ofte mye av den type plagg og tilbehør tidlig så jeg kan bruke de lengst mulig.

4. Sneakertime! Kommer snøen noensinne til å smelte? Jeg drømmer om bare gater og sneakers på beina. Elsker disse og disse. #Annonselink

5. Pedikyr! Yes, time er booket og føttene skal bli som nye før ferieturen. Enn så lenge så smører jeg de inn med god fotkrem.

6. Deilige kaffestunder med gode venner. Siden formen ikke har vært på topp i det siste, så har jeg byttet ut vinglasset med kaffen og gleder meg litt ekstra til å møte gode venner over en god kopp. Det er noe lukseriøst med en kaffedate med en god venninne midt i uken. IMG_7651

7. Nye puter i stuen. Siden vi fortsatt leter etter drømmehuset, så blir det ikke store utskeielser her hjemme. Men de tunge fløyelsputene må gå og jeg skal isteden ha inn litt deilige grønn og rosafarger.

8. En deilig blomsterbukett eller en ny grønn plante gjør alltid susen for humøret. Grønt og rosa er en kombinasjon jeg elsker på denne tiden. Kanskje blir den en liten tur til Ikea eller Plantasjen?

9. Detoxe garderoben. Nå er det på tide med en real vårsjau. Jeg vil prøve å leve litt bedre og slutte å omgi meg med for mye ting. Mitt nye mantra skal være, et plagg inn, et plagg ut. Her kommer et lengre innlegg om hvordan jeg tenker man bør bygge seg drømmegarderoben med litt færre kjøp.

10. Prima Ballerina. Denne har jeg veldig lyst til å se! Hva gleder du deg til i mars?

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ti ting jeg gleder meg til i mars

  1. Elsker stilen din, å du inspirerer som vanlig 👍🏻👏🏻 Gleder meg til mer inspirasjon til sommer garderobe 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *