This is what I do to my old jeans

This is what I do to my old jeans

IMG_2740

Disse jeansene er eldgamle og jeg vet de snart har spilt sin rolle. Jeansene er megaslitte, men er så komfortable at jeg har store problemer med å skille meg fra de. Det å finne jeans med akkurat passe stretch, riktig vask, lendge og fine baklommer, er jammen ingen spøk. Og du må ikke tro at merkene lager de samme jeansene år etter år! Nei, du kan banne på at de heller kommer med helt nye modeller eller en oppgradering av den jeansen som passet deg perfekt, så du må starte jakten på nytt. Eller hva?

IMG_2728

Men jeg har et par triks jeg anvender når jeg går lei av jeansene mine. For meg er det spesielt to ting som gjør store utslag. Det første er å farge gamle jeans. Grå, svarte eller blå jeans kan nesten bli som nye med litt farge i vaskemaskinen. Disse jeansene sugde virkelig fargen, så neste gang må jeg ha full boks for at det skal fungere.

IMG_2746

Klipp, klipp. Et annet tips er å klippe av beina nederst, for så å kjøre de i vaskemaskinen. Stilen blir kjapt mer røffere og mer rock’n roll med litt løse tråder. There you go! En enkel DIY og mandagssyssel om du er en av de som går inn i det nye året med shoppestopp.

IMG_2708

//Leather jacket Anine Bing//Denim Never Denim//T-shirt Vogue//Boots Sam Edelman/Nordstrom//

I love my denim to death and always have a hard time in letting the best ones go. But I do have a few tricks to make them more interesting when you start to get tired. The first one is to give your jeans some new color. Just a wash will freshen up the color greatly. Another tip is to cut the jeans at the ancle and wash them to get som fringes and that rock’n roll look.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *