The little red dress

Silje Pedersen, juni 20, 2017 8:22 am // ,

SILJETOMS_3b

Det var en gang i tiden hvor jeg bare trålte forbi rødt, det var liksom ikke min farge. Men nå er det helt anderledes. Spesielt til sommeren synes jeg rødt, sommerbrun hud og blondt hår er skikkelig fint. Rødt er en av fargene som virkelig gir meg energi. Så har du en dårlig dag, kle deg i rødt eller gult, det gjør susen, tro du meg.

IMG_3102

Jeg ble så glad da jeg tok på med denne kjolen, det er litt sånn med sommerkjoler ikke sant? Akkurat passe påkledd til jobbdager og kan også brukes som kimono. Litt retro i stilen, og det liker jeg. Mange som spurte om både kjole og veske og her kommer all info. Fin både med og uten belte!

SILJETOMS_1b

Husk at du fortsatt kan kjøpe TOMS-skoene et knippe bloggere designet til inntekt for Flytkninghjelpen, de finner du HER. Mine er solgt, men masse fine igjen!

SILJETOMSb

//Kjole fra Vivikes//Solbriller Céline fra Synsam//Veske l’occitane//Skjerf vintage//Sko TOMS//

Foto: Sara Johannessen