That Friday Feeling

That Friday Feeling

IMG_3344b_b

Hurra for fredan!

Må innrømme at jeg sliter litt med motivasjonen nå, jeg er litt i overkant klar for ferie. Flere som føler på det? Det hjelper litt at det kun er en liten uke igjen til sjø, strand og kvalitetstid med familien. Og denne helgen er det spådd strålende vær, så håper på en liten tur på stranden i morgen.

IMG_3340b

Enn så lenge prøver jeg å oppmuntre meg selv med små ting før ferien og i dag skal jeg garantert finne meg en lekker fredagsbukett! Dere vet jo at peoner er favoritten og jeg nyter den sesongen så lenge jeg kan. Nå har de vakreste sprunget ut i hagen også, så nydelig og stemningsfult.

Tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldinger på gårsdagens vippeextensions-innlegg! Jeg er som sagt ikke fan og mange som sikkert skal gjøre dette i sommer, men jeg hadde som sagt tenkt meg om to ganger før du begynner med det.

Ønsker dere alle en nydelig helg i finværet og husk å nyte litt ekstra, enten du allerede har ferie eller snart skal pakke kofferten. God helg!

PS: Følg meg gjerne på stories @motesilje eller Snapchat: silje-pedersen i dag, masse spennende på agendaen!

Silje Pedersen

6 thoughts on “That Friday Feeling

  1. Motivasjonen før ferien er nå på bunn! Men elsk på printet du har på! Er d kjole eller kimono, merke? Nettshoppinh for å holde meg gående til ferien..

    1. Kjenner meg helt igjen! Håper å få til litt allikevel neste uke og så er det ferie:) Det er en kimono, men finnes i kjole også tror jeg. Håper du får en nydelig helg! Hilsen Silje

    1. Hei Tina, har akkurat tatt bilder til et antrekk, så dere får se. Jeg bruker den både til jeans, denimshorts/skjørt med en singlett, eller over en kjole. Supervarierende plagg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *