Aldri mer vippeextensions på meg

Silje Pedersen, juni 29, 2017 9:05 am // ,

IMG_3402b

Det var en høst for 3-4 år siden, men jeg husker det som det var i går. Det er alltid noen rundt deg som gjerne vil overtale deg til å prøve det ene eller det andre, fordi det fungerer så bra for de. Og noen ganger er det kjempebra, mens andre ganger så blir det rett og slett litt krise.

Vippeextensions var det nye hotte «alle» skulle ha det. Og jeg lot meg også fengsle. Ikke så rart, når man ble lovet dådyrblikk, tykke vipper og ikke minst å droppe maskaraen hver dag! Nå er det jo slik at når noe høres altfor godt ut til å være sant, så er det jo akkurat det.

Jeg fikk meg nye vipper akkurat i tide for Fashion Week i New York og dro glad og lykkelig avgårde. De første dagene var alt fint, bortsett fra at jeg måtte venne meg til følelsen av å ha på noe «ekstra» på vippene. Men etter et par dager begynte vippene å falle av. Så stod jeg der da, midt i New York og plutselig så jeg veldig rar ut, med manglende vipper både her og der. Ikke visste jeg helt hva jeg skulle gjøre, det så veldig rart ut. Etterhvert falt mesteparten av og jeg hadde nesten ingen vipper igjen.

Men det værste var at mine egne vipper som i utgangspunktet var lange og fine, var blitt til korte stubber. Det var utrolig kjipt. Akkurat da var jeg veldig glad for at jeg skulle på ferie, så vippene kunne få gro ut igjen. I LA fant jeg meg et vippeserum fra Revitalash som gjorde susen og innen måneden var omme så var vippene i alle fall nogenlunde på plass igjen. Jeg har har fortalt denne historien mange ganger og alle sier at nå er det så mye bedre og vippene sitter bedre og dine egne vipper blir ikke ødelagt. Men jeg har hatt venninner som har fått gjort det hos de beste og allikevel er det mye av samme problematikken som oppstår….

Det har gjort at jeg holder meg langt unna. Jeg tror faktisk vippeextensions bare rett og slett ikke er for meg. Jeg synes det er et pes og mas, det føles hele tiden som du «har» noe på øynene, så det er nok rett og slett ikke en god match for meg. Du blir også helt avhengig, så sørg for å ha råd til påfyll hver eneste måned. Ja, du ser smashing ut når du våkner men jeg synes ofte mange også overdriver og har ekstremt mye. Vil du se ut som du skal på party klokken åtte på morgenen?

Men jeg er kjempeglad for å ha funnet et annet alternativ som fungerer mye bedre. Det heter LVL Vippeløft. Det former og løfter vippene så du slipper vippetang og gir deg et flott og åpent blikk.

Jeg er ikke så glad i å bruke mye maskara om sommeren, så dette er en fin løsning. Du får ikke tykkere vipper, men ser veldig stor forskjell om du ikke har så mye naturlig bøy på vippene dine. I tillegg farger jeg vippene svarte. Jeg går gjerne uten maskara på sommeren, men ønsker du litt mer effekt så får du dette med et lite strøk maskara. Perfekt for en mamma på farten!

LVL gjør det også veldig lett å legge på maskara, så jeg bruker mye mindre tid på dette enn tidligere. Det varer ca 2 måneder og jeg gjør det hver 3. måned. I tillegg bruker jeg serum for å styrke vipper mellom behandling. Jeg har gjort det hos flere forskjellige (og betalt selv), men er veldig fornøyd med behandlingen jeg får nå hos Brow Rehab. De er veldig flinke og der gjør jeg også mine bryn som har blitt mye fyldigere og finere etter brynstyling. Jeg får sponset behandling, men hadde fortsatt å gå dit uansett. Jeg har gitt gavekort til venninner som nå er helt frelst. Bryn og vipper har ganske mye å si for min velvære og kanskje spesielt nå på sommeren da man ofte bruker mindre sminke enn vanlig.

Mange spørsmål om dette, så legge ut bilder med og uten maskara på stories @motesilje.com og Snapchat: silje-pedersen, så kan dere se forskjellen!