Ta vare på vinterhåret

Silje Pedersen, desember 5, 2018 1:15 pm //

AAB26F8E-F77A-42A4-ACB7-EEA9F1D62B6D

Med minusgrader og svingende temperaturer ute og inne, så får håret gjennomgå. Jeg følger opp med ekstra pleie i form av maske minst en gang i uken og faste turer til min frisør HairportSagene. Min erfaring er at «luehåret» blir spesielt vanskelig om håret ditt er tørt i utgangspunktet. Det vil si at om håret er slitt og du bruker mye skjerf og lue, så blir det bare ekstra ille med floker. Dette gjelder både meg selv og datteren min, som har de fineste små krøllene.

Akkurat nå har det vært så mye floker og ikke noe særlig gøy å gre håret før vi fikk tatt tuppene. Da var det som om håret ble som nytt, det samme gjaldt min egen manke. Om datteren din også har langt og tykt hår, husk å bruke balsam da dette gjør underverker for håret. Det er sikkert mange som skal farge og klippe håret nå i desember og hadde jeg vært deg, så hadde jeg bestilt en frisørtime nå til samme dagen som du skal på julebord. Det er så deilig å komme rett fra frisøren til fest! Du kan jo bare sminke deg i stolen, så er du fiks ferdig.

Om du ikke har behov for å farge eller klippe, så kan det allikevel være litt ekstra lukseriøst å bestille en føn til håret før julebordet. Jeg synes selv det er toppen av lykke med en god føn. Det er ikke alltid man vil ha en veldig stor oppsetning på håret. Ofte kan det holde med en lekker spenne eller clips i håret. En god føn kan faktisk vare i 3-4 dager med bruk av litt tørrshampoo. Hos Hairport hjelper de deg med både farge, klipp, føn eller oppsett og har lang erfaring til å hjelpe deg med å finne ut hva som passer best for deg. Det synes jeg er den beste servicen💗

Vinner av BABOR-kalenderen: Er ericamnordk@gmail.com  Jeg sender mail. Tusen takk for alle herlige kommentarer, dere er det beste leserne. Og jeg skal dele ut flere fine premier og overraskelser i desember, så ikke fortvil om ikke akkurat denne ble din❤️