Ta vare på vinterhåret

Ta vare på vinterhåret

AAB26F8E-F77A-42A4-ACB7-EEA9F1D62B6D

Med minusgrader og svingende temperaturer ute og inne, så får håret gjennomgå. Jeg følger opp med ekstra pleie i form av maske minst en gang i uken og faste turer til min frisør HairportSagene. Min erfaring er at “luehåret” blir spesielt vanskelig om håret ditt er tørt i utgangspunktet. Det vil si at om håret er slitt og du bruker mye skjerf og lue, så blir det bare ekstra ille med floker. Dette gjelder både meg selv og datteren min, som har de fineste små krøllene.

Akkurat nå har det vært så mye floker og ikke noe særlig gøy å gre håret før vi fikk tatt tuppene. Da var det som om håret ble som nytt, det samme gjaldt min egen manke. Om datteren din også har langt og tykt hår, husk å bruke balsam da dette gjør underverker for håret. Det er sikkert mange som skal farge og klippe håret nå i desember og hadde jeg vært deg, så hadde jeg bestilt en frisørtime nå til samme dagen som du skal på julebord. Det er så deilig å komme rett fra frisøren til fest! Du kan jo bare sminke deg i stolen, så er du fiks ferdig.

Om du ikke har behov for å farge eller klippe, så kan det allikevel være litt ekstra lukseriøst å bestille en føn til håret før julebordet. Jeg synes selv det er toppen av lykke med en god føn. Det er ikke alltid man vil ha en veldig stor oppsetning på håret. Ofte kan det holde med en lekker spenne eller clips i håret. En god føn kan faktisk vare i 3-4 dager med bruk av litt tørrshampoo. Hos Hairport hjelper de deg med både farge, klipp, føn eller oppsett og har lang erfaring til å hjelpe deg med å finne ut hva som passer best for deg. Det synes jeg er den beste servicen💗

Vinner av BABOR-kalenderen: Er ericamnordk@gmail.com  Jeg sender mail. Tusen takk for alle herlige kommentarer, dere er det beste leserne. Og jeg skal dele ut flere fine premier og overraskelser i desember, så ikke fortvil om ikke akkurat denne ble din❤️

Silje Pedersen

4 thoughts on “Ta vare på vinterhåret

  1. Syns også håret blir litt vanskelig om vinteren… Så jeg gleder meg til tirsdag – da har jeg nemlig booket frisørtime. Luksus i hverdagen <3 Håper du har en fin dag! Og takk igjen for at jeg vant! Klem.

  2. Veldig kjekt at du deler så flotte tips angående hår😊
    Så lurte jeg på om jeg også vant kalender?, så at jeg stod som vinner i mail sendt ut tidligere i dag😉

    1. Hei Marilyn, hm det var rart! Kom det i mailen? Helt sikker på at jeg kun trakk en vinner. Beklager det så mye, da må jeg ha gjort noe galt der. Må bare skylde på at vi alle er så dårlige her, klarer ikke helt å følge med:) Men har kun en kalender, så da må jeg nok sende deg en annen trøstepremie, håper det er ok? Lover at du blir like glad for den. Bare send adressen din til meg på mail@motesilje.com, så sender jeg. Beklager igjen! Håper på forståelse for dette:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *