Syv tips til å pakke smart

Syv tips til å pakke smart

IMG_2855

Det å skulle pakke smart for mange uker for seg selv, mannen og mini er jammen ikke lett. Jeg endte opp med å ta med altfor mye, enda jeg mente at jeg planla godt før vi reiste.

Pakk basisplagg! Striper, ensfarget, denim og skinn er klassikere som du kan få mye nytte av. De har også uendelige kombinasjonsmuligheter.

Skinn er undervurdert som reiseplagg. Spesielt med en gulpedronning er skinn helt gull, det er bare å tørke rett av med en våtserviett.

IMG_2813

En hatt og et kashmir-skjerf er alltid med meg på reise. Skjerfet holder meg varm på flytur og sene kvelder, mens hatten sørger for at du aldri har en dårlig hårdag.

Et par solbriller og øyemaske er meget gode turkamerater.

Har du tilgang på vaskemaskin, kan du klare deg med halvparten av det du tror du trenger.

Pakk strykefritt så langt det går, du ønsker ikke å bruke unødvendig tid på stryking i ferien. Et tips fra meg er enten å ha med en håndholdt steamer eller investere i denne sprayen. Helt genial!

Behagelige shopping og sightseeing-sko er et must. Nike Air kan både brukes til antrekk og trening. Men jeg elsker Converse (vonde såler, men disse kan du fint bytte ut), så det ble et par nye i skinn på denne turen.

IMG_2847

I love to travel, but always end up packing way to much. This time I decided to stick to the basics and it help, although I still feel we overpacked. Denim, leather, stripes and other basics are great for traveling, since they are effortless and have endless stylingopportunities.

 

//Vintage denim jacket Ralph Lauren//T-shirt from H&M//Leather skirt Gestuz//Chanel Wallet on Chain//Bracelets Vita Fede and Wethehatters.com//

Silje Pedersen

2 thoughts on “Syv tips til å pakke smart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *