Syv ting du ikke visste om meg

Silje Pedersen, april 20, 2017 5:42 pm // ,

IMG_9082-1

Vil du bli litt bedre kjent med meg? Det er mange som har fulgt meg lenge, men i det siste vet jeg også at det har kommet til en god del nye lesere. Her er syv ting du kanskje ikke visste om meg!

IMG_9027-1

Jeg kan bo hele sommeren i florlette kjoler og de må helst være strykefrie. Om jeg skal på ferie og de blir krøllete på veien, henger jeg de på badet også ordner det seg som regel med krøllene i løpet av et par timer. Vi har ikke eid et strykejern på mange år, steamer er det eneste som kommer inn i huset her. Gjør alt så mye enklere!

Jeg elsker kokos-is! Altså, det er min all time favoritt, men smaker egentlig best i syden. Føler det ikke er så mange som klarer å få det helt ordentlig til her hjemme. Men på reise spiser jeg mer enn gjerne en om dagen! Denne isen spanderte den fine pappaen min.

IMG_9019

Jeg har beslutningsangst når jeg skal bestille fra menyen. Er redd for at ting skal inneholde gluten (jeg er allergisk) og ødelegge resten av dagen. I tillegg er jeg redd for å gjøre feil valg, det er nemlig slik at mannen min alltid velger bra, mens jeg ender opp med litt sånn halveis. Så er jeg med mannen, så bestiller han ofte. Han har et eget øye for hva som er bra, har til dags dato aldri fått dårlig mat når han har bestilt på restaurant.

Tapas er uten tvil min favorittmat. Det å finne små perler av noen restauranter, sitte ute å spise, se på livet og bare nyte, er blant det beste jeg vet. Det er en stor del av ferie for meg. Derfor finner du aldri meg på all inclusive. Det lever aldri opp til forventingene. Tapas spiste vi nesten hver dag på ferie og hun lille elsker parmaskinke, poteter og avokado. Masse småmat tar lang tid å spise, så da blir det matro for både små og store.

Jeg leser nesten ingen nettaviser på ferie. Jeg logger av og detoxer. Skjer det noe, får jeg det alltid med meg uansett. Det er så deilig å ta seg litt fri og logge av. Ja, jeg er på sosiale medier, men bare så mye at jeg synes det er gøy.

IMG_8942

Jeg elsker å ligge i solen, men tar det mye mer piano nå enn tidligere. Det begrenser seg selvsagt også med en liten energitønne som krever sitt. Jeg bruker uansett alltid 50 spf i ansikt og bryst, samt 30 på kroppen. Fin farge får jeg uansett.

Jeg hater dårlige hoteller. Etter mange år med reise er jeg skikkelig kresen, så jeg bruker lang tid på å finne det rette som har alt vi ønsker oss. Mannen min ler av det, men er alltid strålende fornøyd med valget.