Syv produkter jeg alltid har med på reise

Syv produkter jeg alltid har med på reise

IMG_6367

Denne måneden synes jeg gikk veldig fort, er det flere som føler det sånn? Når jeg ser meg tilbake så er det klart at jeg har vært med på mye, men at måneden gikk så fort var jeg ikke helt klar over før jeg så på datoen i dag. Det ble jo en tur til København under moteuken og mange spør hva jeg pakker av produkter på reiser. For å være helt ærlig så prøver jeg å pakke reisestørrelser så langt det lar seg gjøre. Ofte ender jeg også opp med å ta med små testere som jeg har fått på pressemøter eller lignende, da det er en glimrende mulighet til å teste litt ulike ting. Alle disse tingene går faktisk i håndbagasjen, siden ingen er over 100 ml.

 1. Tørrshampo. Jeg reiser aldri noe sted uten! Det er ikke alltid at du har tid til å vaske håret eller dusje når du kommer frem. Tar jeg et veldig tidlig fly, så vasker jeg håret dagen før og tar litt tørrshampoo i på morgenen og når jeg kommer frem. Batiste har små flasker som er praktiske på tur.
 2. En fuktighetsspray er et must på fly og tur! Jeg sprayer denne i ansiktet før take off og rett før vi lander. Da føler jeg meg fresh, selv om jeg har sovet på flyet. Hydra Beauty Essence Mist fra Chanel både lukter godt og er lett oppkvikkende.
 3. Jeg legger ikke makeup uten en god primer og YSL Encre de Peau gjør at makeupen sitter hele dagen.
 4. Lifting Cellular fra Babor. Denne hudkremen har jeg alltid med meg på reise i miniutgave. Drar aldri uten!
 5. Babor Serum Foundation er uten tvil en av de beste. Denne bare glir rett inn i huden og er akkurat passe dekkende. Jeg tar på et lett lag før vi lander. Elsker konsistensen! _SPJ2989
 6. Dior Le Nectar er et annet serum for voksen hud som bare smelter inn i huden. Perfekt liten sak å ha med i reisevesken!
 7. Fuktighetskrem. Jeg drar aldri noen sted uten en fuktighetskrem til hals og hender, jeg smører hele veien så jeg slipper å se ut som en rosin når vi lander! Clarins Body Lotion med Shea Butter kommer i en praktisk reisestørrelse på 30ml.
 8. Drikk masse vann! Jeg styrer unna alkohol på flyet og drikker massevis av vann. Det hjelper på alt, både hud og fordøyelse. Hva har du alltid med når du reiser?

Silje Pedersen

2 thoughts on “Syv produkter jeg alltid har med på reise

 1. Hei Silje.
  Gode tips! Hvor stor er den beholderen med fuktighetsspray? Den ser ut til å være over 50ml, og det er vel det som er grensen på hvert enkelt av de produktene som det er tillatt å ha med i 1-litersposen i håndbagasjen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *