Syv års bryllupsdag

945991_3426223669955_1998186271_n

DSC_0404

DSC_0392

DSC_0896

I dag er det syv år siden vi giftet oss på Hvalstrand bad. Utrolig hvordan tiden flyr avgårde, men jeg husker selve dagen som den skulle vært i går. Det er ikke så ofte jeg er privat på bloggen, men noen ganger i året føler jeg for å dele litt mer av livet mitt. Livet består jo tross alt av mer enn fashion:) Mannen min er ikke så mye med her, du finner han mest bak kamera. Men han er min viktigste støttespiller og en fantastisk ektemann, som får meg til å smile og le hver eneste dag. Mannen min er helt utrolig flink til å finne på morsomme gaver, og har tidligere både overrasket meg med bomull, vattpinner, trepinner og andre festligheter på bryllupsdagen i tråd med temaet for året (i tillegg har jeg fått andre fine gaver, men han klarer å lure meg hvert år og det er litt av moroa). I år er det ull og jeg må si at jeg er spent på hva som dukker opp…Vi tyvstartet allerede feiring med en deilig middag i går, og fortsetter like godt med god mat og drikke i dag også.

Jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært de beste syv årene av mitt liv så langt siden solskinnsdagen 24. august 2007. For sommeren da vi giftet oss så hadde det regnet hele juni, juli og august, men da dagen endelig kom var det solskinn og varme så langt øyet kunne se. Det ble en fantastisk dag med mange minner som jeg kommer til å huske resten av livet.

Vår dag var helt magisk og jeg angrer ikke på noe. Jeg vet jeg har skrevet dette før, men om du skal stå brud i år, så er mine beste tips til deg som følger:

Nyt hvert øyeblikk. Deleger bort alt du kan til andre og konsentrer deg om din kjære. Ikke la andre bestemme for mye, det er tross alt deres dag. Sørg for å ha en fantastisk fotograf som fanger alle de vakre minner, dagen går bare så altfor fort. Ha et par gode ekstra dansesko til de sene nattetimene. Ikke spar på kjolen, det er sikkert andre ting i budsjettet som kan forandres. Ha en veske med alt det nødvendigste som du lar forlover/venninner ta seg av. Ikke vær redd for å spørre andre om hjelp, de fleste hjelper gladelig til.

Min kjole var fra Monique Lhuillier, kjøpt på nett fra USA (men var å prøvde kjolen i Beverly Hills på forhånd). Bryllups- og forlovelseringer fra XIV Karat. De andre smykkene var vintage. Veske fått av min amerikanske venninne, med alt nødvendig stash som vi hadde på bakrommet. Jeg hadde en lekker liten clutch på bordet med kun leppestift og pudder. Sted: Hvalstrand Bad

Foto: Frøydis Geithus, Studio Fazett

 

Silje Pedersen

11 thoughts on “Syv års bryllupsdag

  1. Gratulerer med dagen begge to! Så hyggelig at du deler litt privat med oss lesere. Kos dere på bryllupsdagen!

  2. Gratulerer så mye med dagen. Håper dere får like fine 7 år til, og enda lenger selvfølgelig. 🙂 Har dere barn? Kan ikke huske du har nevnt det her i bloggen din.

  3. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Kjolen din så helt nydelig ut. Bildet var veldig fint, det så helt magisk ut

  4. Så nydelig du var som brud. Gratulerer med bryllupsdagen.
    Så koselig at du deler med oss. 🙂 selv hadde jeg ti års bryllupsdag forrige måned og tenker hver dag på hvor heldig man er når man finner den ene å dele livet med 🙂

  5. Gratulerer så mye!!! Leser din blogg hver dag! Der er som rutine )))Veldig enig med deg i din innlegg på KK at der er ikke minst veldig viktig hvilken klær har man på seg.Her i Norge hører ofte motsatt.Min mening at mote og klær sier mye om personlighet.

    1. Tusen takk for veldig hyggelig ord fra dere alle sammen, koste oss veldig med feiring:) Ha en nydelig uke! Hilsen Silje

  6. Vakker brud og vakker inni! Nyter å følge bloggen din som ikke tar helt av i forhold til klær og kostnader men også er jordnær 🙂 En av de få bloggene der man ikke føler kjøpepress men får tips om å mikse dyrt og billig. Takk Silje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *