Svart og hvitt på middagsfest

Silje Pedersen, september 10, 2015 9:56 pm // ,

IMG_8265

Bortsett fra en svipptur til Paris i sommer og en annen middag ute, så har jeg ikke kommet meg ut av døren på kvelden på ganske så lenge. Så da anledningen bød seg og mannen min kunne ta kvelden fri, så var jeg ganske klar for å kle meg opp i finstasen, drikke vin, glemme gulp og bleieskift for en kveld og rett og slett ha litt voksentid! Dermed bar det avsted til MQ sin store opening i Grensen med kollegaer og gode venner.

IMG_8261
Før kunne jeg jo bruke god tid på å fikse meg før jeg skulle ut, men den tiden er forbi. Så antrekket må planlegges dagen før og sminken må på i en fei. Men vet du, jeg føler at det faktisk kan være en liten befrielse, så slipper det å bli så mye stress med antrekket rett før jeg skal ut av døren. Svart og hvitt er en kombo som aldri svikter og med min røde Chanel under armen føler jeg meg alltid ganske pyntet.

IMG_8243

12005770_10201072231083539_191669262_o-2-1024x683
Det er altfor lenge siden jeg har vært på event med disse to, så skravla gikk i ett hele kvelden. Med Åsa (som driver vintagebutikken Velouria Vintage og er en av mine beste venninner) og Espen sitter latteren alltid løst og det var akkurat det jeg trengte i går kveld! Trenger du et smil eller litt latter i hverdagen, så må du sjekke ut bloggen Espen, han er superfunny.

IMG_8161
Fineste Camilla Pihl fronter høstkampanjen til MQ og hadde de lekreste hårspennene. Hair envy!

IMG_8230

IMG_8153

Gjør oppmerksom på at jeg var invitert av MQ til middag gjennom KK/HENNE.

Yesterday I was so happy to get out of the house and getting all dolled up for a dinner with fashion friends. Celebration a store opening in Oslo, it was the perfect night to laugh and forget all about diapers and babytalk. So happy I got the chance to spend this evening with good friends!

//Shirt H&M//Leather skirt Lindex//Sandals Steve Madden//Bag Chanel//