Superinspirerende dame

Superinspirerende dame

IMG_8222

I går var jeg på en tur til Stockholm med Kappahl og var så heldig å få treffe en superinspirerende dame. Du vet en sånn person som bare bobler over med glede og gode ideer, for ikke å snakke om supersmart businesswoman. Navnet er Anne Brith, som kanskje mange kjenner fra Hele Norge Baker og Villa Perlesukker. Kjente jeg trengte både en faglig dose påfyll, men også litt ny giv til å sette i gang med flere prosjekter som jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle ta tak i. Og jammen ble det ikke sving på sakene!

Det er fantastisk når kvinner kan inspirere hverandre, istedenfor å konkurrere. By på seg selv og sine erfaringer, istedenfor å trekke hverandre ned. Noe som dessverre skjer litt for ofte synes jeg. Tro meg, er det noe jeg vet så er det at det er nok av plass til alle.

_dsc5002-1986596-8-1455910455090

Så derfor er det litt ekstra deilig når man møter noen som er så raus og villig deler både livserfaringer og kunnskap. Gårsdagens tur kommer jeg nok ikke til å glemme på lenge, det er faktisk ikke så ofte man møter mennesker man bare klikker med på så mange nivåer. Og jeg tror jeg lærte mer på en dag enn jeg har gjort på lenge. Det var supermotiverende!

Anne Brith blogger nå fulltid og på bloggen hennes finner du de lekreste oppskrifter. Kjenner jeg får helt vann i munnen av disse pannekakene…Jeg var så heldig å få både glutenfri uglekake fra denne mesterkokken i min babyshower og drømmer fortsatt om den sjokoladeherligheten for å si det sånn. I følge Anne Brith så kan alt lages glutenfritt, selv min drøm om fluffy nybakte boller lovte hun meg kunne realiseres. Nam, nam, gleder meg allerede!

siljesbabyshower_1

Husk å like Facebooksiden min her og følg meg på snapchat: silje-pedersen. Masse spennende konkurranser på gang!

Miderste foto: Anne Brith

Nederste foto: Sara Johannessen

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Superinspirerende dame

  1. Nydeligt blondeskjørt du hadde. Og likte godt den rosa strikkegenseren du hadde til. Er den butikk kjøpt? Eller strikker du sjøl. Veldig fint:-)

    1. Hei Bitten, tusen takk:) Den rosa strikkegenseren er fra etsy.com, der finner du mange fine strikkegensere eller på ebay.com til en rimelig penge. Søk på vintage pink knit sweater eller pink knit sweater. Skulle ønske jeg strikker selv, må kanksje sette i gang kjenner jeg, det er så mye fine gensere man kan strikke nå:)Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *