Sunday bliss

Sunday bliss

For et teppe! Dette vil jeg gjerne ha i stuen, noen som har gode forslag på noe lignende? Eller vet om noen bra teppebutikker?

Fantastisk god idé! Ram i luksusposene og still de ut i garderoben. Selv har jeg mine på display i hyllene.

Utrolig hva du kan gjøre med et lite rom, bare fantasien setter grenser.

Regn ute, sol og telys inne. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å sitte på sofaen med en kaffe latte og titte på mine favorittblogger og interiørsider på en dag som denne. Kjipt vær er av og til helt greit, da føler jeg at jeg kan rettferdiggjøre et par timer med inspirasjonshygge. Siden våren er i full anmarsj, er det både tid for litt inne og uteoppussing. Hagemøbler er kjøpt, og jeg er i gang med et par prosjekter i leiligheten, så da passer det bra med inspirasjon à la Daily Dream Decor og Stylish Homes. Her finner jeg alltid mange gode ideer og interiørtips. Siden formen har vært så som så de siste dagene, skal jeg også servere meg selv en deilig kopp med vitamin boost, så jeg blir klar for en ny og spennende uke. Ha en fin søndag!

Foto via dailydreamdecor.com

Silje Pedersen

5 thoughts on “Sunday bliss

 1. Perfekt. Bildet av det lille rommet er som kopi av et jeg vurderer å gjøre om til noe kombinert. Maksimal utnyttelse av flere behov, kan det bli bedre!

 2. One day – a great walk-in wardrobe! <3
  Har (dessverre) altfor mye klær til å ha oversikt over garderoben! :-/
  God bedring, Silje! Høres ut som en perfekt søndag, også i min øyne!
  Hilsen Ida.

  1. Ida, tusen takk! Ønsker deg en fin fin uke:) Hilsen Silje

   Cornelia, Ja, det hadde vært hyggelig:) Skal du på noe neste uke? Vi kan jo gjerne gå sammen på noe, la oss prates på mail i løpet av morgendagen! PS, så du hadde ryddet i garderoben og levert til H&M, flinkis! Jeg skal i morgen. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *