Summer siesta: A little nap every day

Summer siesta: A little nap every day

5T3A0063

Jeg er ikke så god på å ta en liten lur, men på sommeren er det litt anderledes. Lange dager på stranden, mye bading og aktivitet gjør at det ofte kan bli en lur på ettermiddagen for både store og små. Om anledningen byr seg, så tar jeg meg mer enn gjerne en liten power nap i skyggen om det er mulighet. 5T3A0078

Undersøkelser viser at en liten power nap på 20-30 minutter både kan løfte humøret og helse.

5T3A0087

Om man bare får en liten pause nå på sommeren, så synes jeg man skal ta den med god samvittighet. Kanskje vil du heller meditere? Bare det å være på stranden og høre bølgene slå gir meg ny energi, overskudd og glede. Litt avslappende musikk på øret skader heller ikke.

 5T3A0093

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Summer siesta: A little nap every day

  1. Som sykepleier tar jeg rett som det er en ettermiddagslur. Men jeg har faktisk gjort det endel nå i sommerferien også! Så deilig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *