Summer in the City

Summer in the City

IMG_4950b

Nå kjenner jeg at jeg er i skikkelig feriemodus… Når kveldene er varme og det går an å sitte ute til langt på kveld, er det skikkelig deilig å være i Norge på sommeren. Vi er hjemmom en liten tur fordi mannen skal spille golf-turnering, men det er faktisk ganske deilig å være i byen når alle andre er på ferie. Det er rolig og stille og muligheter for å utforske byen og områdene rundt på en litt annen måte.

I går var jeg ute for å gjøre en liten jobb i sommervarmen. Det var helt ok når det innebærer å spise god is og drikke deilig iskaffe, selv på en av sommerens varmeste dager. Kjenner jeg prøver å bruke alle sommerklærne jeg har nå mens varmen er tilstede, tiden går så altfor fort. Blomstermønster og striper sammen er en herlig sommerfavoritt.

Nå skal mini og jeg komme oss ut på tur, nytter ikke å sitte stille med en liten propell her hjemme, så da må man bare ut å finne på noe morsomt.

God helg alle sammen! Håper dere nyter været, ferie eller snart helg, uansett hvor dere er i verden:)

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *