Summer glow with Tom Ford

Summer glow with Tom Ford

47b Et merke jeg har vært fan av i en hel årrekke, er Tom Ford. Og da han lanserte sine parfymer og beautyprodukter var jeg en av de første i køen. Endelig noe jeg selv kunne ha råd til, for lets face it: Haute Couture har en prislapp de færreste har råd til. 5T3A5342 Jeg nevnte såvidt Soleil-serien som en favoritt for en stund tilbake og da haglet det inn med spørsmål. Ikke bare er innpakningen superlekker og et hot tips til gave til den som har alt, disse to produktene sørger for en lekker sommerglød. Soleil Nightbloom Powder bruker jeg i kinnene, en sveip over hele ansiktet med en stor kost og opp mot brynene. Dette gir en lekker solkysset look. 07 Jeg bruker ofte lipgloss og leppestift om hverandre og er alltid på jakt etter den perfekte hudfargede og lyserosa/brun nyanse. Denne fargen får frem din egen leppefarge og spesielt fin når man får litt sommerfarge. Den eksklusive innpakningen gjør se ekstra fin i vesken og på sminkebordet. Før i tiden kjøpte jeg Tom Ford på reise, men hos Gimle Parfymeri har de hele sortimentet og du får super service. Tips fra meg er å melde deg inn i kundeklubben deres, så får du beskjed om tilbud og makeupsessions. 5T3A5323

Ha en fortsatt fin søndag!  

 

Foto: Kaja-Marie

Silje Pedersen

5 thoughts on “Summer glow with Tom Ford

  1. Håper formen din er bedre. Du er kjempefint sminket på disse bildene
    Nydelig farge på leppestiften, hva heter den?
    Ha en du søndag😃

    1. Tusen takk, Janne:) Formen er svingende, men jeg tar tiden til hjelp. Veldig glad for en rolig mandag og tirsdag i sikte. Ja, den er så fin! Den heter Orchid Soleil og kommer kun i en farge i denne pakningen. Takk det samme!

  2. Så fin og brun! Er det selvbruning? Jeg synes selvbruning i ansiktet er så vanskelig. Har du noen tips? Kanskje lage ett innlegg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *