Sukkerbryllup

DSC_0146

DSC_0403

DSC_0896

DSC_0086

DSC_0392

Kan egentlig ikke tro hvordan tiden bare flyr avgårde. I dag er det seks år siden vi giftet oss på Hvalstrand bad og det skal selvfølgelig feires med champagne i glassene og en herlig middag! Mannen min er helt fantastisk til å finne på morsomme gaver, og har tidligere både overrasket meg med bomull, vattpinner, trepinner og andre festligheter på bryllupsdagen i tråd med temaet for året (i tillegg har jeg fått andre fine gaver, men han klarer å lure meg hvert år og det er litt av moroa). I år er det sukker og siden jeg elsker søtsaker og er en sucker for romantikk, tipper jeg det både blir noe ekstra bra denne gangen. I år er det faktisk hele tre stykker som jeg kjenner som skal stå brud på “vår” dato, og jeg ønsker de alle en fantastisk dag!  Jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært de beste seks årene av mitt liv så langt siden solskinnsdagen 24. august 2007. For sommeren da vi giftet oss så hadde det regnet hele juni, juli og august, men da dagen endelig kom var det solskinn og varme så langt øyet kunne se. Det ble en fantastisk dag med mange minner som jeg kommer til å huske resten av livet.

Vår dag var helt fantastisk og jeg angrer ikke på noe. Mitt beste tips til deg som skal gifte deg er:

Nyt hvert øyeblikk. Deleger bort alt du kan til andre og konsentrer deg om din kjære. Ikke la andre bestemme for mye, det er tross alt deres dag. Sørg for å ha en fantastisk fotograf som fanger alle de vakre minner, dagen går altfor fort. Ha et par gode ekstra dansesko til de sene nattetimene. Ikke spar på kjolen, det er sikkert andre ting i budsjettet som kan forandres. Ha en veske med alt det nødvendigste som du lar forlover/venninner ta seg av (samme tips som fra innlegget i fjor).

Min kjole var fra Monique Lhuillier, kjøpt på nett fra USA (men var å prøvde kjolen i Beverly Hills på forhånd). Bryllups- og forlovelseringer fra XIV Karat. De andre smykkene var vintage. Veske fått av min amerikanske venninne, med alt nødvendig stash som vi hadde på bakrommet. Jeg hadde en lekker liten clutch på bordet med kun leppestift og pudder. Sted: Hvalstrand Bad

Foto: Frøydis Geithus, Studio Fazett

Silje Pedersen

8 thoughts on “Sukkerbryllup

  1. Gratulerer med bryllupsdagen! Nydelig brud du var. Det er hele 12 år siden vårt brylllup og må innrømme
    at jeg ikke vet hvor årene er blitt av…
    Og da er man vel godt gift… He,he.

  2. Gratulerer med overstått bryllupsdag. For et flott par. Kjolen var bare helt fantastisk. Høres ut som dere hadde et bra bryllup-Fine minner å se tilbake på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *