Slik styler du beltet på syv ulike måter

Slik styler du beltet på syv ulike måter

IMG_9980b

Er det tomt i lommeboken i januar? Fortvil ikke, det er mange ting du kan gjøre som ikke koster skjorta for å gjøre garderoben hakket mer spennende!

7518866608__MG_1137b

Har du et kult belte liggende hjemme? Det skal altså så lite til som et belte for å gjøre om på et antrekk. Stylingmulighetene er nesten uendelige. Over en kjole, en poncho eller jakke, en blazer eller for å dele opp et antrekk med skjørt og topp.

IMG_7732

Selv har jeg en forkjærlighet for Gucci-beltet mitt. Et bra kjøp som jeg har brukt veldig mange ganger. Det er iøyenfallende og spriter lett opp antrekket. Men du finner også kjempefine belter i alle billigkjedene, det trenger ikke å koste mye å se bra ut.

OsloRunwayStreetstyle1-SiljeSkarra-13

Om du er bevisst hva du kjøper, så kan du få mye ut av det. Nylig så leste jeg en artikkel om at du ikke burde kjøpe noe med mindre du visste helt sikkert at du kom til å bruke det mer enn 30 ganger. Denne syretesten gjør at du både sparer lommeboken og miljøet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk at alt starter når vi er i butikken eller i prøverommet. Og når det er salg overalt, er det lett å la seg forføre til å kjøpe plagg man egentlig ikke trenger. Så om du stiller deg selv dette spørsmålet, så lover jeg at du sikkert kommer til å unngå mange unødvendige bomkjøp.

IMG_2413kb

Sikrere tro på egen stil = Mindre bomkjøp!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *