Style Lounge

Style Lounge

stylelounge

Under Oslo Runway var vi et knippe bloggere som var invitert til toppen av Steen & Strøm. I Style Lounge ble vi bortskjemt med masse kaffe og mat, fikk låne litt klær og kunne skifte i ro og mak mellom visninger. Det var helt fantastisk å kunne ha et lite fristed å slappe av, lade batteriene (på flere måter) og bare få i seg varmen mellom alle de fine visningene. Aberet var at det var så mange fine vårplagg at ønskelisten plutselig ble veldig lang…..

For ikke å snakke om elsk på interiøret, for alle møbler, tepper, bord og stoler var levert av Ellos og de har så mye fint! Drømmesofa i lilla velour.

Den blå drømmen av en kjole fra ByTimo lånt jeg til en av visningene og den var så nydelig. Fikk skikkelig sommerfølelse, selv om det var ganske så mange minus.

PSST! I dag har jeg tettpakket program med både pressemøter, styling og et spennende event, så husk å følge meg på Instastories og Snapchat: silje-Pedersen for mye moro!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Style Lounge

  1. Du har en spennende hverdag, og du gir mye av deg selv 🙂 Står respekt av det 🙂 Du hadde en fin lilla kåpe på snap i dag, vil du fortelle litt om den? Synes fargen var så fin og spesiell 🙂 Ha en super dag Silje 🙂

    1. Hei Ranveig, tusen takk! Synes det er gøy med Snapchat, kan vise enda litt mer i små videosnutter:) Ja, den er så fin, helt fantastisk farge:) Fra 2nnDay, den har jeg lånt, kommer eget innlegg på bloggen. Den er snart i butikk, skal sjekke og komme tilbake til deg. Takk det samme! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *