Stiltipset: Omslagskjolen

Stiltipset: Omslagskjolen

Dette har jeg gledet meg til å dele med dere!

Jeg har lenge ønsket å satse mer på video og lage innhold som dere lett kan forholde dere til. Mote og skjønnhet er jo et visuelt univers og noen ganger kjenner jeg at det ikke holder helt med bare bilder. Og video ligger mitt hjerte nær etter å ha produsert utallige innslag for VGTV, minMote og MTV og lokal-TV da jeg bodde i LA.

Videoene du ser her vil bli en føljetong av innslag som både vil bli vist på ulike kanaler som Instagram, Facebook og blogg. Jeg har kalt serien “stiltipset” og det blir fokus på enkle tips som lett lar seg omsette i hverdagen. Videoene vil både være annonser og egenprodusert med plagg fra min egen garderobe, så dere skal få en god variasjon på tips og styling.

I denne videoen har jeg stylet en omslagskjole for KappAhl. Jeg tipper de fleste har litt utfordringer med å kle seg akkurat nå og derfor har jeg fokusert på tre ulike stylinger som du lett kan la deg inspirere av. Dette gjelder både nå og senere når våren kommer.

Omslagskjolen er et slikt plagg som man muligens har liggende i garderoben allerede eller ønsker å prøve seg på. Kjolen passer til veldig mange ulike kroppsfasonger og gå gjerne for en variant i mønster eller farger.

Håper dere liker denne! Ris og ros tas i mot med takk. Kom gjerne med innspill på ideer til video, vi gjør nye opptak igjen etter påske.

Ha en fin dag i solen!

 

Silje Pedersen

6 thoughts on “Stiltipset: Omslagskjolen

  1. Flott video! Gleder meg til å se mer av “Stiltipset”. Jeg ønsker meg særlig tips om hvordan style basicplagg på nye måter, og ideer til hvordan shoppe sitt eget klesskap og lage nye antrekk av plagg som kanskje har blitt litt glemt i skapet. Jeg har forresten vært på jakt etter en prikkete omslagskjole siden i fjor sommer, men har ikke klart å finne den perfekte. Synes den du har på deg her ser veldig fin ut, så må nok ta meg tur til butikken og prøve. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *