Spør makeupartisten

Spør makeupartisten

P1130360

I min jobb er jeg så heldig å få jobbe med mange ulike talentfulle mennesker. Spesielt når det gjelder makeupartister, så føler jeg at jeg alltid lærer noe nytt. Jeg har jobbet en del med Corinne Alice Skau fra Wickedhouse og hun er veldig dyktig på sitt felt. Hun er også fotograf og jobber med video og er litt av en multitasker.

Når det gjelder skjønnhet, så får jeg uendelig mange spørsmål. Hva er den beste maskaraen, foundation, øyenskygge, ja, det meste. Og selvsagt om den beste concealer og glød i huden. Og det er ikke alt jeg får tid til å legge ut her, men prøver å bli bedre på det samt å dele mer på Instastory. For selv om jeg tester mye i løpet av et år, så har jeg selvsagt en del favoritter som jeg kommer tilbake til, både når det gjelder skjønnhetsprodukter og hudpleie. Da vi var i studio sist, så passet jeg på å lage noen beautysaker (innimellom alle morsomheter) som skal på fremover med litt tips fra Corinne. Og i den forbindelse har dere kanskje noen spørsmål til makeupartisten? Let me know!

Foto: Lars Lillesveen

Silje Pedersen

3 thoughts on “Spør makeupartisten

  1. Til makeupartisten
    Hvordan lage dybde med øyeskygge når man har tunge øyelokk? Synes alle andre får skyggen så fint/jevnt på!!

  2. Til makeupartisten: Kan dere vise hvordan man legger highlighter (eller hva det nå er det heter) på/over kinnbena? Syns det ser så fresht og fint ut, men får det ikke LITT til selv en gang.. Og finnes det en øvre aldersgrense for highlighter? Når bør man ikke bruke det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *