Spe på med vårfarger

Spe på med vårfarger

IMG_6350b

Noen flere enn meg som egentlig er litt ferdig med vinteren, snø og is? Jeg er så klar for vår! Selv om det alle snakker om nå er alle minusgradene (brrr) og kulden, så betyr ikke det at du kan få inn litt vårfølelse i garderoben din med fine farger.

IMG_6351b

Det var relativt kaldt i København også, men det var i alle fall bare gater uten snø Noe av det værste jeg vet med vinteren er sånn det er akkurat nå, masse is i gatene og superglatt. Føler meg som en gammel dame når jeg skal ut å gå, selv med gode sko og brodder (ja, jeg bruker det når det trengs).

IMG_6349b

Gult og blått gir meg en dose med litt vårlig følelse og er en enkel måte å føle seg litt mer fresh på. Gul kan være en litt vanskelig farge og personlig er jeg ikke glad i påskegult, det må heller helle mer mot pastellnyanse. Ønsker dere en liten trendrapport fra København eller er det noen andre ønsker dere måtte ha? Legg gjerne igjen en kommentar. Jeg skal også til Stockholm denne uken, så bare å komme med forslag til meg om dere ønsker noe spesielt.

Og dere, en liten tanke. I disse dager er det mye som skjer på sosiale medier og Instagram. Det meste oppleves helt sikkert som rosenrødt og herlig. Det er lett å bli dratt med på tanken om at “hvis bare” eller “sånn skulle jeg ønske at” , “det må jeg også være med på” osv. Men husk at du er bra nok akkurat som du er. Slutt å sammenligne deg med de på Instagram eller rundt deg, det kommer det ikke noe godt ut av, tro du meg. Bruk heller fokuset ditt på å være den beste utgaven av deg selv og husk å legge ned telefonen. Livet skjer nemlig ikke på mobilen eller macen. Ha en fin mandag!

Silje Pedersen

5 thoughts on “Spe på med vårfarger

  1. Hei Silje! Du ser flott ut som alltid 🙂 Jeg har et spm ang Babor Crash behandling, som du skrev om for litt siden.
    Bruker selv disse ampullene innimellom, og er nyskjerrig på behandlingen. Det jeg ikke skjønner helt er hvordan huden kan ta til seg så mange ampuller på en gang 🙂 Når jeg har brukt kun en ampull her hjemme, er huden full av fukt hele dagen etterpå. Virker ikke som den hadde tatt til seg enda en ampull, hvis du skjønner. Synes det tar lang tid for huden min å trekke til seg kun en ampull, da det er så mye olje og fukt i den. Ligger du der i flere timer, eller hvordan blir disse ampullene brukt i behandlingen? Vurderer å ønske meg en slik behandling til bursdagen min 🙂 Men forstår altså ikke helt hvordan huden kan ta til seg så mange rett etter hverandre. Hvilke ampuller blir brukt?Mvh Ranveig

    1. Hei Ranveig, det skjønner jeg godt, jeg får også veldig god effekt av ampullene. Men i selve behandlingen i salong så får man mye mer enn det. Når de klargjør huden for ampullene, så blir det en helt annen måte og masken som du får tilslutt kapsler inn fukten så du får et mer “plump” utrykk og løft i ansiktet enn hjemme. Dette ser jeg veldig stor forskjell på og nettopp derfor tar jeg en slik behandling når jeg skal noe spesielt, som bryllup eller fashion week. Ellers er ampullene helt gull å bruke alene hjemme og du gjør det helt riktig:) Hvilke ampuller som blir brukt bestemmer du og hudpleier sammen og jeg fikk fem stykker i denne behandlingen. Lift Express og Beauty rescue er mine favoritter:) Håper det besvarte noen spørsmål? Behandlingen tar ca 1 1/2 time. Hilsen Silje

  2. Utrolig flott innlegg. Ja til trendrapport og gjerne litt sminketips og vesketips. Liker stilen din veldig godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *