Sotede blå øyne

Sotede blå øyne

IMG_2044b

Noen ganger kommer man over så vakre sminkeprodukter at de nesten ikke kan brukes. Men bare nesten. Som brud eller gjest i et bryllup er det ekstra stas å ha et eksklusivt produkt og noe som virkelig er lekkert å bære med seg i vesken.

IMG_2046b

Armani Runway sin vår-og sommerkolleksjon for 2017 gikk i blåtoner, lilla og sølv og selv om jeg bare kan drømme om å eie noe fra catwalken, så er det like lekkert med en dose på en sminkepalette. Armani Runway kommer i en liten tøyveske og både den og lokket på paletten er i samme tekstiler som fra vårens kolleksjon. Jeg var så heldig å få en av disse samleobjektene som en gave rett før jeg skulle i et bryllup.

IMG_2045b

Inne i denne herligheten finner du alt for å skape en komplett look.

IMG_2043b

I den første er et fantastisk bronzing pudder som gir nydelig glød på kinn, mens den andre delen har tre nyanser av øyenskygge.

IMG_2042b

Blå øyenskygge er utrolig lekkert om sommeren og denne kan brukes til å skape gnistrende sotede øyne. Det gjorde jeg på meg selv da jeg skulle være gjest i bryllup forrige uke. Jeg blandet den blå og svarte, og brukte pastellrosa innerst i øyenkroken og som en highlighter opp mot brynsbuen.

IMG_2040b

Bruden fikk en dusere variant og en lekker solbrun tone i ansiktet med bronzingpudderet.

IMG_2127b

Jeg legger ofte smokey eyes om jeg skal noe spesielt eller på fest og synes det er gøy å variere med farger. Men siden jeg har blå øyne, så gir blå den ekstra lille touchen for at det blir ekstra fint og ikke like mørkt som en brunsvart variant. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen nærbilder, men det er skikkelig lekkert med blå skygge. Legg den gjerne også under øynene som en liner for å få øynene til å poppe mest mulig.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *