SOS til trøtt og sliten hud

SOS til trøtt og sliten hud

Processed with VSCO with s2 preset

Som småbarnsmamma og karrierekvinne så skal jeg love deg at både dager og uker er fulle og hektiske. Mye av jobben min består av å sitte mye foran MAC og telefonen og dette kan påvirke huden. Mye reising, forskjellig ute og inneklima spiller også inn. Nå som høsten også har kommet for fullt, så er det lett at gløden fra sommeren lett forsvinner.

Visste du at psykiske påkjenninger og stress skaper problemer for huden, som da ikke har styrke til å forsvare seg mot skadelige miljøfaktorer som UV-stråling og blått lys? Det blå lyset er lyset fra data og mobil og er mer skadelig enn vi kanskje tror.

C0730190-CA2D-4A0E-BDA2-9B134504A7FD

Siden jeg sitter mye på telefonen, tenker jeg spesielt på hvordan det blå lyset påvirker huden min. Skinovage Vitalizing fra Babor benytter aktive ingredienser for å gjenopplive stresset og sliten hud. Energy Plus-Komplekset av ATP, algin og papaya ekstrakt stimulerer cellulær metabolisme og hudfornyelse. Blue Light Protect Complex inneholder kakao petider, sakkarider og polyfenoler som motvirker frie radikaler og beskytter dermed huden mot digital aldring, UV-stråling og blått lys. Det trenger jeg! I tillegg gir de fineste mineralflakene av leire en optisk illusjon av jevn og glødende hud.

EpigenTech Power Peptide er er nøkkelingrediens i den nye Skinovage-serien som bidrar til å forhindre epigentisk aldring ved å forlenge cellens evne til å overføre informasjon som er ansvarlig for å opprettholde ungdomelig glød.

Babor SKINOVAGE VITALIZING gjenoppliver huden

Serien benytter aktive ingredienser for å gjenopplive utmattet, stresset hud, slik at den kan ivareta sine regenerative og cellefornyende prosesser.

Ønsker du en mer glødende hud?

Da kan du tenke på at faktisk kun 30 prosemt av aldringsprosessen er genetisk forhåndsbestemt. Det betyr at vi kan påvirke de resterende 70 prosentene med livsstil, kosthold, trening og riktig hudpleie. Lykkes vi med å holde de gode celleegenskapene aktivert i lengre tid, blir cellene styrket og vi eldes langsommere.

B591745D-63F5-46CC-9479-11AE3088ECD4

Jeg har aldri hatt så fin hud som etter at jeg begynte å samarbeid med Babor i fjor. Jeg har fått mye jevnere hud og flottere glød. Jeg synes at jeg ser veldig stor forskjell på huden min nå og for et år siden. Siden jeg jevnlig også fukter huden med ampuller og behandlinger i tillegg, blir huden sjelden tørr som den ble før. Det å ha tørr hud opplever jeg som en av største utfordringene nå som jeg har blitt eldre. Har du tørr hud, synes linjer og rynker mye bedre. Fukter du godt, er de ikke like synlige.

Det er noe å tenke på i ta med seg inn i høst og vintersesongen!

 

BABOR har følgende SKINOVAGE-produkter:

MOISTURIZING – til tørr hud

CALMING – tilsensitiv hud

BALANCING – til kombinert hud

PURIFYING – tilfet hud med akne

VITALIZING – til grå og sliten hud

En typisk hudpleierutine består av 5 steg:

Trinn 1 og 2: Rensing f.eks. med HY-ÖL og en phytoaktiv fra BABOR Cleansing

Trinn 3: SKINOVAGE Serum

Trinn 4: SKINOVAGE Eye Cream

Trinn 5: SKINOVAGE Cream

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *