SOS for trøtte mammaøyne: Concealere som funker

SOS for trøtte mammaøyne: Concealere som funker

66F36BD1-0C47-41D0-A096-CC59A998BA92

Er det en ting jeg er ganske avhengig av i makeuprutinen min, så er det en god concealer. For å si det sånn: Du kommer langt med en god concealer og litt kaffe når du er småbarnsmamma! For å være helt ærlig, så bruker jeg ikke så lang tid på sminken om morgenen, jeg har en 10 minutters rutine som fungerer veldig bra.

En ting jeg tester ofte nytt, er nye concealere. Jge får tilsendt mye, men kjøper også en del selv. Etter at jeg begynte å jobbe med Babor så har jeg brukt deres Luminous skin concealer, den er helt fantastisk! Dere ser at den er godt brukt, jeg har den med meg overalt og bare tar litt under øynene for å freshe opp når jeg føler meg grå og gusten.

En annen favoritt kommer fra Kiehls og heter Youth Dose Eye Treatment. Denne er enda mer pleiende med Retinol og Vitamin C og har også en fin farge.

15E90A00-3821-44FE-BFAF-9C23ED138620

Dior Flash Luminizer er en såkalt “tryllepenn” som du kanskje kjenner til? Den kan også brukes som highlighter men minimerer også mørke ringer under øynene. Denne er perfekt i festvesken!

YSL All Hours Concealer er for deg som ønsker en mer dekkende concealer. Denne dekker alt fra kviser til ujven hud. Den er også tykkere i konsistens enn de andre. Kan brukes i hele ansiktet og trenger ingen touch up i løpet av dagen.

Tenkte kanskje jeg skulle lage et innlegg på mine budsjett favoritter på maskara, er det noe dere har lyst til å lese om?

Silje Pedersen

6 thoughts on “SOS for trøtte mammaøyne: Concealere som funker

  1. Hei Silje. Alltid mye interessant å lese på bloggen din. Gjerne mer om sminke (særlig mascaraer) og hudpleie;-)
    Elin

  2. Supert! Tusen takk for gode tips! Da skal jeg teste meg frem så jeg får slutt på disse mammaøynene! 🙂

  3. Hei,
    Er interessert i tips om mascaraer også – både vannfast og ikke-vannfast 🙂 Også evt andre sminketips, lepper, hud, øyenskygge… Og evt hvordan du gjør hverdagssminken din 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *