Sommerstrikk

Sommerstrikk

27-06-2018-17-38-07

Jeg har alltid vært en som som nesten alltid fryser. Så jeg må alltid ha med meg en deilig og myk strikk på ferie. Med få unntak, så kommer det alltid et par kvelder som er kjøligere enn andre. Og de fleste vil vel ha med den perfekte strikkegenseren i kofferten om man ferierer i Norge? For selv om denne sommeren har vært helt utenom det vanlige, så blir jeg litt frossen om vi sitter ute sent på kvelden.

27-06-2018-17-38-44

Det å shoppe strikk i 26 varmegrader tidligere i sommer var ikke bare bare. Men når det er kolleksjonssalg og jeg er så heldig å bli invitert, så må man jo bare hoppe i det. Denne fine genseren er fra norske Iben.

27-06-2018-17-37-30

Jeg fikk med meg både denne herligheten i pudderrosa (som går til hele feriekofferten) og en akkurat lik i knall rød hjem. Og selv om jeg bare får brukt de et par ganger i sommer, så er de perfekte følgesvenner til høsten.

Ønsker dere en fin kveld videre!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Sommerstrikk

  1. SÅ fin genser. Nå kjente jeg at jeg faktisk gleder meg til høst og strikk og skinnbukser <3 Men aller først må vi nyte varmen litt til! Ønsker deg en fin dag!

  2. Hei Silje 🙂
    Nydelig genser og en fantastisk deilig sommerfarge. Kanskje kan dette være noe å bruke vinteren til; strike en deilig genser som faktisk godt kan brukes hele året. Synes også lett strikk er flott til både shorts og kjole/ skjørt.
    Men, Silje, jeg synes du har så lekker neglelakk på dette bildet. Hva slags merke er det?

    Ha en strålende flott dag videre 🙂

    1. Hei Heidi, beklager sent svar:) Strikking står på vinterlisten, håper å komme lengre enn jeg gjorde ifjor. Neglelakken heter Ladylike fra Essie. Håper du får en nydelig sommerdag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *