Sommerkjole og sneakers

Silje Pedersen, april 12, 2017 4:51 pm // ,

IMG_9062b

Hei fra Alicante! Håper dere alle nyter påsken, enten det er bypåske, fjellet eller i sydlige strøk. Vi tok en tur for å få litt varme og besøke pappaen min og bestefaren til Ella Victoria, som for tiden oppholder seg i den lille og sjarmerende byen Altea.

IMG_9203-1b

I går utforsket vi gamlebyen og gikk en lang tur opp til kirken, så på den fantastiske utsikten og spiste deilig tapasmiddag på restauranten Octopussy på plassen foran kirken. Etterpå ble det nydelig gelato på en lokal cafè rundt hjørnet. Det var så deilig å bytte ut jeans med luftige sommerkjoler, og denne kommer jeg sikkert til å bo i til sommeren. På sightseeing må jeg innrømme at en kjole og sneakers er førstevalget i varmen.

IMG_9066b

Ferietrynet! Haha. God mat, is, kvalitetstid med familie, bading med tulla og litt varme er det som skal til for å lade mine batterier. Også en liten en som står å lager ansikter mot deg når du skal ta bilder da:)

IMG_9198-1b

Ella Victoria føk rundt i den søteste sommerkjolen og jeg har alltid litt tynn ull med i bagasjen, det fungerer så fint når det blir litt kjøligere på ettermiddagen og kvelden. Jeg fikk veldig mange spørsmål i går om både mitt og Ella Victorias antrekk, all info ligger nederst. Og mange som lurte på hotellet og det heter Melia Villaitana, herlig golf og spahotell.

IMG_8938

//Kjole fra Dry Lake hos Magmalou//Sneakers Superga//Veske Mango//Ella Victoria-kjole fra KappAhl og jakke fra Lillelam, gaver//