Sommerglød på boks

Sommerglød på boks

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg elsker å se frisk og sunn ut, men bruker slavisk solfaktor for å holde tørr hud, rynker og pigmentflekker unna. Om sommeren sitter jeg mye ute, men aldri uten solfaktor, solhatt og solbriller. Så jeg får ikke noe særlig farge av solen, men da er det godt man kan jukse seg til en nydelig og jevn farge med Swiss Clinic.

Koden SILJE15 gir 15 % på alle tanning produkter. 75

Swiss Clinic har jeg jobbet med før og jeg har vært imponert av kvalitet og holdbare resultater. Nå har de lansert en innovativ self-tan behandling som jeg har testet de to siste ukene. Og det har virkelig rent inn av spørsmål om glød og farge i denne tiden! Allerede etter en omgang så jeg stor forskjell.

Self-Tanning Treatment består av to produkter og en enkel to trinns rutine: Self-Tan Drops og Hydrating Self-Tan Pads.

Begge jobber med huden døgnet rundt og gir et jevnt og varig resultat. De lukter ikke og du får ingen misfarging på klær eller sengetøy. Bare der er det stor forskjell fra mange andre selvbrunere jeg har testet (og det er en god del)!93456__MG_9934

Behandlingen inneholder i tillegg ingredienser som fukter og styrker huden. En glødende og solkysset hud-garantert sommerens sunneste brunfarge!

Self-Tan Drops

Self-Tan DropsDette er en klar favoritt av alle selvbrunere til ansikt jeg har testet! Med kun få dråper olje gjør du om din vanlige dagkrem til en bronzer. Ta et par dråper i kremen og smør ansikt og hals godt for å få et jevnt resultat.

Hydrating Self-Tan Pads

Neste steg i behandlingen er å opprettholde den fine fargen og resultatet og det gjør du med Hydrating Self-Tan Pads. Bytt det ut med ditt kveldsprodukt eller gjør padsene til en del av rutinen. Padsene booster den selvbrunende effekten og gløden i huden din. Du kan også bruker den under nattkremen, men vent litt før du påfører denne. Passer til alle hudtyper. 52

Tips for å lykkes med selvbruning:

1. Peel alltid huden først. Spesielt tørre områder vil trekke til seg farge, så det er veldig viktig med peeling for å få et jevn resultat.

2. Fukt! Jeg smørte meg først med kremen min en gang, deretter en gang til med krem + et par dråper olje.

3. Ikke ta på noe annet produkt i ansiktet på 15-20 minutter. Med koden SILJE15 får du 15% på alle tanning produkter. Jeg viser hvordan jeg bruker de på Instastory i løpet av dagen!

betterforyourskin-product-image

Silje Pedersen

2 thoughts on “Sommerglød på boks

  1. Hei Silje
    Blusen du har på deg var utrolig fin
    Kjøpt den nå? Evt hvor?
    Ha en super helg i flott Oslo vær som kommer😎😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *