Sommerens må ha-tilbehør

Sommerens må ha-tilbehør

IMG_4534

1HQYMFPsliHzFcxZT4jdBkHEavhFxH_7zM2V29UCZ7s

Mange synes hatt er litt skummelt og veldig spesielt. Men det er ingen tvil om at det kan forandre et antrekk på 1-2-3. Å bruke hatt er ofte en tilvenningssak og uten tvil perfekt for de dagene håret ikke vil samarbeide. Hatt er spesielt fint om sommeren, siden vi ofte velger enkle sommerantrekk. Min panamahatt på det øverste bilde kjøpte jeg i en bod i syden på en ferietur, men du finner helt klart lignende hos billigkjedene. Hatten kan du style både til kjoler, skjørt og denim. Utrykket skal være laidback, kult og sommerlig.

En annen av mine favoritter er en bredbremmet hatt. Den gir en mer sofistikert og elegant stil, og passer gjerne til lange skjørt og kjoler. Om du skal ha deg en slik hatt i sommer, så er det lekrest med duse farger eller strå til lange kaftaner eller flagrende sommerkjoler. Skal du å reise så husk å pakk hatten slik at den ikke blir ødelagt i kofferten. Ha enten på deg hatten når du reiser eller fyll tomrommet i hatten med klær, slik at du unngår at hatten forandrer form. En hatt beskytter også mot de skadelige solstrålene, så den er uten tvil en fin følgesvenn på stranden i sommer. God helg!

I love a good hat in the Summer. It can change up an outfit in a second, and make it so much cooler. There is something effortless about wearing a hat that appeals to me. And if you are having a bad hair day, it is the perfect accessory.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *