Sometimes you meet a skirt you love

Sometimes you meet a skirt you love

IMG_2874b

Du vet hvordan det føles? Når du finner noe av det fineste på salg, kanskje noe som du har lett lenge etter? Et skjørt, kjole, støvletter eller kanskje den vesken som du har ønsket deg i en hel evighet. Jeg elsker salg, men har etter årene lært meg å trå litt forsiktig så jeg ikke drasser med meg hjem alt mulig rart som jeg ikke får bruk for. Jeg bruker heller litt mer på kvalitet, men kan også shoppe basis og enkle sommerkjoler til en rimelig penge.

Ofte er det slik for meg at jeg har på varsler på de forskjellige nettbutikkene, så jeg får pling i innboksen min når de starter. Noen ganger slår jeg til på 30 % om det er noe jeg virkelig vil ha, men har også fått med meg noen kjempefine designerskatter på 70-80 % avslag. Det er ekstra morsomt!

Akkurat nå er det også så mye fint på salg til mini og siden jeg har vært så dårlig, så har det blitt en del nettshopping….Sånn er det! Topper, tights, gensere, sko og annet til 60-70 % til de minste må være toppen av lykke.

Det er spesielt moro når man finner noe helt spesielt på salg og kanksje noe man aldri ville vurdert til full pris. Dette skjørtet var et sånt salgskupp fra ByTimo der jeg fikk helt sjokk av prisen (det var et par sesonger gammelt). Jeg har allerede brukt det to ganger, og elsker det. En ny favoritt i garderoben, kjempekult til fest og fashion week, sammen med skinnjakke eller en fluffy genser.

Har du gjort noen bra kupp på salget ennå? Del gjerne, hører gjerne hva dere har kuppet!

Foto: Eivind Jordell

Silje Pedersen

6 thoughts on “Sometimes you meet a skirt you love

  1. Hei Silje 🙂 Må være enig i at dette var et veldig fint skjørt, nydelig i sommer 🙂 Jeg skal i gang med sommersalget veldig snart, og er litt opptatt av å kjøpe noe jeg kan ta med inn i høsten. Sommeren går så fort 😀 Hva skal vi se etter i høst? litt tidlig kanskje, men liker så godt høsten. Ha en fin sommer med familien Silje 😀

    1. Hei Ranveig, tusen takk:) Sommeren går veldig fort, så det er veldig smart. Metallisk, mønster, røde, grønne. orange og brune toner blir stort. Plisse, fynser og en klassisk dress er også helt klart gode investeringer. Samme med en skinnjakke, blazer eller boots. Det er veldig mye i bra kvalitet som ender på salg som man kan bruke året rundt, jeg benytter ofte anledningen til å kjøpe litt dyrere merker jeg ikke hadde unnet meg tidligere. Trenger ikke være trendy for å få plass i garderoben hos meg, bare jeg liker det og det passer min stil. Tusen takk, nå skal det nytes:) God sommer til deg og dine også! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *