So long, Oslo

Silje Pedersen, juli 7, 2017 7:56 am //

IMG_3857b

Halleluja!

Nå er det endelig ferie og kan jeg si at den var etterlengtet!! Vi pakker bilen og setter kursen mot grensen. Nå venter late dager ved stranden, litt nettfri og lading av sjel og sinn. Jeg har gjort klart ganske mange innlegg til dere, så bloggen tar ikke fri. Men det gjør jeg og den lille familien min. Håper dere nyter sommeren og selv logger av litt innimellom, det er balsam for sjelen.

Prøv å ikke bry deg om hva alle andre gjør, om de er på perfekte steder og legger ut masse fine bilder på sosiale medier. Kos deg med dine og nyt øyeblikkene sammen. Husk at livet ikke leves på nett, men i virkeligheten.

Jeg er nok litt innom og oppdaterer litt fra turen, men skal også passe på å sørge for å lade batteriene godt så jeg er klar når høsten kommer. Allerede nå vet jeg at det blir en kjempespennende høst med mye jobb og da er det viktig å passe på å ha noen uker der man gjør minst mulig.

Og det er akkurat det som er så bra med mannen min, han er ekspert på akkurat det! Så vi har få planer, men skal besøke gode venner som vi ellers ikke alltid får tid til å være sammen med i en travel hverdag. Det gleder jeg meg til. Også skal det leses bøker, bade, sole, trenes og bare være tilstede i øyeblikkene.

Kjære lesere, takk for at dere følger! Jeg er så glad for at akkurat du tar deg tid til å klikke inn her hver dag, det betyr mye for meg. Det å kunne leve av lidenskapen sin er ingen gitt sak og jeg jobber hardt hver dag for at dette skal være en inspirasjonskilde for dere.

Ønsker dere alle en nydelig sommer!

Følg meg gjerne på Stories @motesilje eller Snapchat: silje-pedersen