Sniktitt på høsten: Det kule tilbehøret

Sniktitt på høsten: Det kule tilbehøret

 

Har du begynt å shoppe til høstgarderoben? Med den varmen vi har hatt så har jeg selv begynt i det små og da er det like greit å starte med tilbehøret. En hatt eller et par øredobber kan virkelig løfte stilen på et antrekk og trenger ikke koste så mye. Og tenker du på hvilke plagg du skal kjøpe akkurat nå, så hva med et sett som jeg har på meg i høstens lekreste fargekombinasjon? Settet kan både brukes til fest eller hjemme som pysj, min nye høstfavoritt!   PS: Denne uken er det Oslo Runway og det er mye spennende som skjer, håper dere henger med på Instagram @motesilje og jeg skal lage mye spennende innhold til bloggen om høstmoten!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Sniktitt på høsten: Det kule tilbehøret

  1. Supert, takk for tipset! 🙂 gleder meg til innlegg om høstmoten i år, alltid like spennende. Men helst ikke alt fra Kappahl da :)) Ha en fin dag videre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *