Snart 10 år siden

Snart 10 år siden

IMG_3723b

Det er nesten ikke til å tro, men det er snart ti år siden! Tiden går så alfor fort, og det kjenner jeg spesielt med alt som skjer med datteren vår om dagen. Dagene bare flyr, så det er viktig å stoppe opp litt og prøve å leve i nuet og ta vare på de små øyeblikkene. I august for 10 år siden giftet vi oss her på dette idylliske stedet. Det er rart å tenke på alle årene som har gått siden…I helgen var vi en tur på samme plass, dog for å kjøle oss ned i sommervarmen med mini.

IMG_3724b

Hvalstrand bad er stedet og jeg har så mange fantastisk fine minner knyttet hit, at det faktisk er litt rart å bare være badegjest her. Men i helgen var vi akkurat det, vi bare nøt sommervarmen og koste oss med en badenymfe som ikke vil opp av vannet før leppene er blå. En liten forsmak på ferien som starter på fredag var absolutt ikke feil.

Dessverre varte ikke idyllen så lenge, nå ligger jeg her med matforgiftning isteden for å være på vei til Spania med jobb. Utrolig kjipt, men ikke noe alternativ å fly avgårde når man er såpass dårlig. Nå skal jeg prøve å ta det helt med ro i dag, så håper jeg at formen er bedre til i morgen. Helt tydelig at min kropp er klar for sommerferie:)

Ønsker dere alle en fin mandag enten dere er på jobb eller har begynt ferien!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Snart 10 år siden

  1. Så utrolig kjipt med matforgiftning 😳 Ønsker deg masse god bedring! Hvor er forresten strandvesken på bildet fra? Så fiiin ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *