Snapshots Moods

Snapshots Moods

Glitter og stas.

Ladies who lunch.

Barske menn.

Smoking hot dancers.

Moro med Silya Nymoen før show.

Med the fab Storm Pedersen.

Moods, Moods, Moods. Traktorfest og show, show, show. Visningen «Cocktail Mountaineering» bød på referanser både til 1920 og 30-tallet og norske bygdetradisjoner. Fargeskalaen gikk blant annet i høsttoner som blått, orange og burgunder. Nytt av året var at selve kolleksjonene stod mer i sentrum enn tidligere, noe som var veldig bra. Stor fokus på damekolleksjonen og et par fantastiske kvinnelige dansere som sørget for høy stemning. Hadde en fab kveld med Mr Storm Pedersen, Sylia Nymomen, Alexander Norheim og mange flere. Om du vil sjekket ut hva jeg mener er det ultimate figurtrikset, så leser du det her.

Antrekk: Vintagekjole kjøpt på ebay for flere år siden, boots fra Din Sko, armbånd fra Mango, vesken er vintage Chanel.

Siste foto: Per Ervland.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Snapshots Moods

 1. Hei Silje!

  Du har så fin øyesminke. Hadde satt stor pris på om du ville fortelle hva du bruker til daglig. Om du bruker f.eks liner, og om du bruker både over og under øynene.

  1. Hei Anne, Tusen takk:) Til hverdags bruker jeg paletten fra Dior (som du ser i innlegget litt lenger ned), enten med lys øyenskygge og liner fra Mac (jeg bruker Teddy og Stubborn Brown for å ramme inn øynene, over og under). For å lage smokey eyes (som jeg har her) bruker jeg øyenskyggen Espresso fra Mac sammen med paletten fra Dior. I tillegg bruker våtlineren Feline Black liner fra Helena Rubenstein og punktvipper. Håper det var til hjelp! Hilsen Silje

 2. Hei!

  Jeg skal innrømme at jeg synes du er en av de beste representantene for motebransjen i Norge, som vi alle vet har et stykke å gå.

  Jeg har bare et ønske om litt kritikk? Hva med klærne, som endelig er i fokus, hva med å snakke litt om dem? Trender, farger, kolleksjonsoppbyggingen?

  Det er litt trist at alle i bransjen i Norge er så gode venner at man ikke kan kritisere hverandre, men jeg tror kanskje det er det vi trenger for å sette fart på utviklingen 🙂

  Takk for en av Norges beste moteblogger fra et bransjeperspektiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *