Smykker i lag på lag

Smykker i lag på lag
MG_2142ti

Enten du er glad i det fargerike eller vil ha det helt minimalistisk, så finnes det en stil for deg når det gjelder å finne de rette smykkene som du kan ha glede av i mange år.

Det er snart sommer og hva er ikke bedre enn en deilig turkis farge mot gyllenbrun hud?

Jeg er en sånn person som har en kjærlighetshistorie til nesten alle smykkene mine. Alle smykkekjøp er gjennomtenkt og jeg bruker de fleste at de på rotasjon hele tiden. Jeg elsker å mikse og matche stilen og går gjerne på sesong med mer farge på sommeren.

Og når du har et par favoritter, så kan det være enkelt å gå for den samme kombinasjonen hver eneste dag. Men smykker og spesielt kjeder, kan gjøre så utrolig mye for stilen og ofte være prikken over i-en på et antrekk.

MG_2198

Så jeg er veldig glad for å samarbeid med TI SENTO – Milano. Merket ble lansert i Nederland i 2003 og de har brukt sin erfaring fra mange års produksjon av luksuriøse gulls-/diamantsmykker til å lage et sølv varemerke som gir følelsen av luksus, men også noe man har råd til. TI SENTO – Milano ønsker å inspirere ved å skape moderne, feminine og elegante smykker med rike farger.

Sommerens nye kolleksjoner heter “Indigo Impressions”, “Shimmering Lights” og “Poolside Reflections”. Alle består av flere herlige sommerfarger, min favoritt er de turkise nyansene og mørkeblå fra “Poolside Reflections”. Begge fargene minner meg om hav, deilige blåfarget basseng, gyllen sommerhud.

Smykkene er håndlagde, sølvsmykker av høy kvalitet. Stenene som blir brukt er Zirconium, Swarovski og syntetiske krystaller. Kolleksjonen består av Mix & Match, The Icons og sesongens nye kolleksjon.

Noe av det beste med TI SENTO – Milano er det er smykker i god kvalitet som er tilgjengelige for mange. Det er også smykker du kan ha i mange år uten å tenke at de går av moten eller blir utdatert. Mye er klassisk, men gjerne med en liten tvist, så det blir spesielt og personlig.

Turkis, blått og gull er jo sånne farger som går igjen hver eneste sommer og som du kan ta frem igjen år etter år og ha mye glede av.


6 Tips til å lykkes med lag på lag med kjeder:

Finn det kjedet som du ønsker skal være hovedfokus eller utgangspunkt.

Bygg opp stilen rundt dette. Ønsker du en boho look eller liker du det enkelt og stilrent?

Bruk gjerne farger, men hold deg til en basisfarge eller tenk at metall er det samme om du skal mikse mye farger, så det ikke blir for rotete.

Kjedene bør være i ulike lengder og med ulik anheng. Noen kan godt henge litt over hverandre om du ønsker, prøv deg frem med ulike utrykk!

Bruk minst tre kjeder for å lykkes med stilen.

La det være personlig. Har du noen kjeder som betyr mye for deg? Du bruker de kanskje hver dag, så miks de opp med en forskjellig stil etter antrekksvalg.

IMG_4923


Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *