Smarte tips for lag på lag-stilen

Silje Pedersen, september 3, 2017 1:16 pm //

IMG_5259

I samarbeid med KappAhl har jeg stylet høstens Trendkolleksjon Limited Edition. Kolleksjonen består av 15 sterke nøkkelplagg og oppdaterte klassikere. Her finnes både klassiske kåper, mønster, jumpsuit og en lekker dunjakke! I tillegg til deilige høstgensere i kashmir, tencel og sateng.

IMG_5188

Jeg elsker sommeren, men høsten bærer med seg så mange flere spennende stylingmuligheter. Styling med lag på lag har alltid fascinert meg, det er så mye man kan gjøre med en skjorte og genser for å skape kontraster. For meg var det viktig å vise frem en styling der du ser at plaggene kanskje kan brukes på en litt annen måte enn når du kun ser de på hengeren. Limited Edition er blant annet inspirert av tørkede roser og jeg brukte en tynn lang skjorte åpen under burgunder strikk og et røft skjørt for en fin kontrast til det sarte rosetrykket. For å unngå at det blir bulkete eller stort, så er det lurt å style med plagg i forskjellige materialer.

IMG_4984

Et av mine første kjøp om høsten er nesten uten untak en ullkåpe og denne rosa hadde mitt navn skrevet på seg. Jeg legger ofte penger på 2-3 stykker kåper som jeg kan variere mellom i løpet av høsten, rett og slett fordi de er noe av det jeg bruker mest i overgangen til vintermånedene. I tillegg er de jo en såpass stor del av antrekkene i alle de kalde månedene. En slik jakke får du brukt mye og kan snart brukes med en tynn genser som lett byttes ut med tykk strikk i oktober/november.

IMG_5000

Min erfaring er at de fineste modellene alltid flyr ut av butikkene allerede i september. Nettopp derfor er det best å kjøpe en kåpe allerede nå. Og det er så deilig at det er farger som gjelder denne høsten! Dere vet jo at jeg elsker rosa, så denne klassiske kåpen var en umiddelbar favoritt. Et vintage skjerf i halsen og Dior-clutchen er med på å lage en snerten vri, så det ikke blir så søtt. Denne rosafargen er nok også nydelig til denim.

IMG_5003

Det var mange som lurte på hva vi gjorde i Stockholm og det var et knippe utvalgte influencers fra Norge, Sverige og Polen som var på fotoshoot med Limited Edition-kolleksjonen, der vi stylet noen av våre favorittplagg på vår måte.

IMG_5029

Dunjakken! Jeg så den metalliske jakken i champagnefarge med en gang jeg kom inn på stylingrommet, men var usikker på om den helt føltes som «meg». Men da jeg fikk den på, så synes jeg den var skikkelig lekker. Du har kanskje opplevd det samme i prøverommet?

IMG_5160

Det er selvsagt et statement piece, men også kul og veldig varm. Som stylist tenker jeg at det er viktig å utfordre seg selv til å bruke nye ting, så jeg stylet jakken med høye bukser og enkel topp. Men tenker denne jakken er like fin til jeans eller jumpsuit. Buksene med høyt liv satt som et skudd og detaljen med spennnen gjør den litt mer spennende enn en vanlig svart modell.

Kolleksjonen er i butikk fra tirsdag 5.september kl.10 og selges på nett og utvalgte KappAhl-butikker.

IMG_5094

 

Foto: Studio Emma Svensson