Smarte plagg til reisegarderoben

Smarte plagg til reisegarderoben

Skjermbilde 2016-04-26 kl. 20.30.29 copy

Fine plagg som man både kan sove i, slappe av i og gå på stranden? Ja, takk! Gap har lansert et smart konsept med plagg som kan brukes på mange forskjellige måter, The Resort Edit. Denne ideen kan du selvfølgelig lett stjele og bruke helt etter ditt eget skjønn med gamle eller nye plagg. Det geniale med dette er at det er plagg som kan brukes til flere anledninger og det er jo perfekt å ha med seg på ferie. Jeg hadde nok droppet å sove i klærne med mindre det finnes vaskemaskin tilgjengelig, men plagg som kan brukes på flere måter er alltid med meg på tur.

Jeg får alltid mange spørsmål om hva jeg pakker i feriekofferten og det jeg alltid prioriterer er multifunksjonelle plagg som en tunika (kan brukes til både jeans, skjørt, over bikini osv.), poncho, denimjakke og generelt strykefrie plagg.

Pakk basisplagg! Striper, ensfarget, denim og skinn er klassikere som du kan få mye nytte av. De har også uendelige kombinasjonsmuligheter.

Skinn er undervurdert som reiseplagg. Spesielt med baby eller små barn er skinn helt gull, det er bare å tørke rett av med en våtserviett.

En hatt og et kashmir-skjerf er alltid med meg på reise. Skjerfet holder meg varm på flytur og sene kvelder, mens hatten sørger for at du aldri har en dårlig hårdag.

Et par solbriller og øyemaske er meget gode turkamerater.

Har du tilgang på vaskemaskin, kan du klare deg med halvparten av det du tror du trenger.

Pakk strykefritt så langt det går, du ønsker ikke å bruke unødvendig tid på stryking i ferien. Et tips fra meg er enten å ha med en håndholdt steamer eller investere i denne sprayen. Helt genial!

Behagelige shopping og sightseeing-sko er et must. Nike Air kan både brukes til antrekk og trening.

Tipper det er mange som allerede nå har begynt planleggingen av feriegarderoben og disse tipsene kan jo være greie å ha i bakhodet. Kjenner jeg gleder meg til neste tur allerede!

 

Silje Pedersen

One thought on “Smarte plagg til reisegarderoben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *